![]() |
+ łatwy i szybki dostęp
+ błyskawiczny montaż i demontaż + duża dostępność + mogą byc miednicą do mycia i prania - po dzwonie bezużyteczne - delikatne zamki i mocowania - musza być pełne (alusy też) - trudno obwiesić szpejami |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
chomik, dostępnośc ... ale w sklepie i no i są tańsze :)
|
Cytat:
I tu bym z Tobą Podos trochę podyskutował...- po dzwonie bezużyteczne.. kufry przy glebie się wypinają, a rolę tylnych gmoli robi stelarz a nie kufer, zakładasz i jedziesz dalej (wytrzymałe na odkształcenia, można nimi grać w piłkę w butach enduro, jeśli są puste:)) -trudno obwiesić szpejami:( zgoda pozdr. |
Skoro wypłynoł wątek ABC pakowania... to mam pytanie : z jakim najszerszym zestawem (afryka z kuframi alu) zaryzykowaliście jazdę?
Mam na RD04 jakiś firmowy stelaż (chyba givi) i z kuframi szer. 25cm wychodzi jakieś 110cm. Masakra... |
110 cm. to niezły wynik. Najlepszy byłby 90, tyle ile ma kierownica, a max to zależy od indywidualnych upodobań użytkownika:)
pozdr. |
Cytat:
PS. Skrzynka Peli była by idealnym kufrem tylko ze jedna kosztuje tyle co dwie zegi :( Cytat:
|
Cytat:
Dzięki Panowie - mam pełną jasność. Fotka Chomika mówi chyba najdokładniej o przydatności Givi :D Te KTM-owskie to chyba są inaczej otwierane - ala Alusy - ale cena ich taka, że już bym wolał w pikne Hiszpanowe zainwestować - nie mówiąc o pancerniakach lub randalowych :D:Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
A ja mam takie pytanie dotyczące bezpieczeństwa przewożonych bagaży.
Zauważyłem na zdjeciach, że wiele osób dopina babmetle na wierzch kufra (chodzi o aluminiowy), czy nie zdażyło się komuś, że jakiś miejscowy ten towar sobie "przytulił"? Przecież te graty są najczęsciej spięte gumowym espanderem czy taśmą z naciagiem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |