![]() |
Ale czad co za prędkość:)
Też mam zamiar kupić dzieło wd60 |
Moje wrażenia po prawie 4kkm z deflektorem:
-kontakt, informacja, zakup, dostawa- najwyższy poziom -wygląd, wykonanie i montaż- rewelacja! -montaż na zwykłą szybę: widać drogę ponad deflektorem, zero niepokojących drgań -przy 140 podniesiona szczęka kasku nieodczuwalna -po jazdach nocnych, w deszczu - idealnie czysta szybka w kasku ale: -nagły wzrost zużycia paliwa, bo :) -nagle biegi zaczęły wchodzić jakoś tak głośno :) -nagły stres, bo słyszysz jak rozrząd, sprzęgło, napęd, wydech, opony, żyje swoim życiem, a dotychczas była to jedna melodia :) -no i w gębę czasami coś wpadło, a tak człek głoduje :) Polecam serdecznie! |
Ja odkąd mam ten teflektor w swoim transalpie nie muszę czyścić kasku :D
|
Zamówienie posżło na priv
Pozdrawiam :Thumbs_Up: |
Poproszę jedną sztukę, kaska poszła.
|
ja również poproszę 1 szt- kasa już idzie:):)
pzdr:) |
Deflektor dotarł :Thumbs_Up: Wszystko cacy :Thumbs_Up:
Dzięki i pozdrawiam . |
deflektor dotarl kontakt i przesylka na 5+:Thumbs_Up:. zamowilem ten 26na16 zostal zamontowany na org szybe do rd 04 i jest :).polecam. dam znac jak zamatuje drogi deflektor na xtz 660 to tez dam znac co jes 5
|
1 Załącznik(ów)
W związku z licznymi zapytaniami o możliwość zwiększenia pochylenia szyby w deflektorze informuję, że został wprowadzony nowy uchwyt mocujący.
Pochylenie szyby zostało zwiększone o 7 stopni, jak na załączonym rysunku. |
deflektor
ale jest lepszy efekt puszczenia powietrza jeszcze wyzej?czy jeszcze wyzej idzie stroga powietrza?dobrze to mialem na mysli.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |