![]() |
Ta sprężyna na zdjęciu jest z Castoramy. Jak widzicie, zaczepiona jest w jakimś "dupianym" miejscu,a nie tam, gdzie powinna, bo była za długa. Montowałem ją na szybko i tymczasowo i oczywiście, jak to zwykle w takich przypadkach bywa, została na stałe...
|
No a jak powinny być fachowo zainstalowane te sprężynki? Ma ktoś może takowe fotki co by ilustrowały te fachowe rozwiązania tekniczne:)? No i jeśli by były ruły do RD07a z nierdzewki to ja tez sie pisze:)
|
to co kolega laska wkleil na fotach w tym watku wyglada profesjonalnie http://africatwin.com.pl/showthread....t=motad&page=2
|
No teraz to mam jasność. Tak mi się właśnie wydawało ze tak jakoś to musi być:). Gdzieś mignęła mi fotka co ta sprężynka była do ramy zdaje mi się jakoś zahaczona:) Ale może mi się tylko tak wydawało :)
|
dzisiaj wychodzą pierwsze wysyłki.
pozdrawiam z zapaleniem zatok + skierowaniem na badanie tomograficzne tychże wraz z zaleceniem ingerencji endoskopem. k...a. pewnie latanie na moto nie pomaga. matjas bu.... |
Ja już mam - pewnie pocztą z Wrocławia do Wrocławia szło by tyle samo co się dziś nastałem w korkach jadąc do matiasa.. KU....WA..No dobra - ładne toto, aż było szkoda ślady robić paluchami. Solidnie opakowane i blacha słusznej grubości. Nie mogę się doczekać aż posłucham.
|
Rafał se posluchac możesz bez dorabiania rurska, nałóż końcówkę na kolektor i uszczelnij szmatami i będzie dobrze :). Łoj będzie się działo w tym roku...
|
Rafwro nie wiem co się tam dzisiaj koło Matjasa na rondzie działo, jeszcze zatargi miałem z klockami z golfa;) nie kumam o co tym ludziom chodzi:D
|
Cytat:
a bo... kurna każden kce tego motada. podobno na forum golfa tez jakiś matjasz zrobił jakieś zamówienie grupowe na puszki tjuningowe to się pół miasta na krzyki zjechało. :haha2: yyyyyyyy dupa! :) matjas p.s. a tak wogle to ło: http://www.africatwin.com.pl/showthr...6025#post96025 |
na to wyglądało,
Matjas, na drugi raz nie umawiaj wszystkich o jednej godzinie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |