![]() |
Bardzo ladnie koledzy. Mysle ze powtorzymy Wasza traske. A co to jest Diesna?
|
Cytat:
A Diesna to w zależności od priorytetów: a) zajebisty ukraiński koniak b) rzeka |
Świetnie się czytało, dzięki.
|
:Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up:
:Thumbs_Up: :) Swietna relacja - szkoda, ze juz koniec... :Thumbs_Up: - co ja teraz bede czytal?? :Thumbs_Up: - zakonczenie tej relacji chyba mnie skloni do przykotowan do egzaminow...:Thumbs_Down: :Thumbs_Down: :Thumbs_Up: - Tak!! - od poniedzialku zaczynam sie uczyc :) :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: Jeszcze raz - Swietna relacja i oby takich wiecej... :Thumbs_Up: Dzieki za mile spedzony czas przed kompem :) :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: |
Echhh szkoda ze to koniec i że po pijaku to zazwyczaj czytam ale za takie przyjemności jakie mi sprawiliście macie u mnie piwo jak nie jedno tylko się dopominajcie
|
No i nie rozczarowałam się - wstaję rano, patrzę.. jest!!! Szkoda tylko że to już koniec, rewelacyjnie opisany i obfotografowany wyjazd. Masz Czosnek świetne "pióro", jak coś kiedyś napiszesz to ja to kupię :D
|
No to Panowie, gdzie jedziecie za rok :)?
Klasa. I uznanie z mojej strony. Teraz ja się czuję jak leszcz. |
Wielkkie dzięki za bardzo ładnie opowiedzianą historię,którą przeżyliście
|
Kawał dobrze napisanej drogi. Jedź Ty Czosnek na jakąś roczną wyprawę, wydaj książką, a napewno ją kupię. Sama przyjemnośc czytać Twoje litery. Tym sposobem z leszcza zostałeś mianowany co najmniej na karpia (takiego od 2 do 4 kg) :D
|
Mało pisze na Tym forum. ALe napisze swoje słowa uznania :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |