Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afryka - zakończenie sezonu :) - pomysł (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=346)

Ropuch 12.09.2008 11:43

Troche za dlugo :) ale konkretnie i do rzeczy :) Popieram slowa kolegi Mirka i to nie dla tego ze bardzo go lubie...Ramires stal sie "ofiara" naszych wypowiedzi ale kazdy z Was bylby nia piszac takie posty.
Jesli chodzi o poruszony temat kasy: Prosze o aktualizacje wpłat i rzeczywisty stan konta na dzień dzisiejszy.....kto i ile wpłacil, ile kasy mamy ze sprzedazy pamiatek (polary, znaczki)...ile pochłania diengów serwer, ile kasy idzie na bierzace utrzymanie forum itd.
Jakos nie moge na naszym forum znalezc tego zagadnienia.....uwazam, ze tego typu sprawy powinny byc odswierzane na biezaco, a wiekszosc uzytkownikow powinna decydowac lub akceptowac planowane wydatki.

To pisalem Ja, Skromny Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :)

ramires 12.09.2008 11:56

Wszystko jest w dziale finansowym

mirek 12.09.2008 12:23

Ramires dzięki za podpowiedź.
Widzę, że w kasie jest kwota 4232,39 zł.

Jeszcze raz przypominam o naszym starym ustaleniu, że opiekun forum za swoja robotę powinien mieć finansowane wszystkie pobyty na zlotach AT.

Nadal jestem za zwrotem kosztów paliwa związanych z wyprawą Ramiresa do AFRYKI.

Mamy sporo kasy, to chyba nas stać.

ramires 12.09.2008 12:35

chwila chwila - ja tutaj techniczny jestem - jak cos do dalej PUFF ma miec takie przywileje. To PUFF jest zalozycielem a nie ja.
Poza tym, ja nie chce zadnego zwrotu - to jakis bezsens jest, niby z jakiej paki.

Nie zawsze mam pełne konto - taki urok mojej pracy, ale nie pozwole, aby ktos sie dokladal do moich wypadow. Jak moge pojechac to pojade, jak nie to nie i finał.

puntek 12.09.2008 14:24

Cytat:

Napisał ramires (Post 23407)
chwila chwila - ja tutaj techniczny jestem - jak cos do dalej PUFF ma miec takie przywileje. To PUFF jest zalozycielem a nie ja.
Poza tym, ja nie chce zadnego zwrotu - to jakis bezsens jest, niby z jakiej paki.

Nie zawsze mam pełne konto - taki urok mojej pracy, ale nie pozwole, aby ktos sie dokladal do moich wypadow. Jak moge pojechac to pojade, jak nie to nie i finał.

co się miotasz ? to ze sprawiedliwości było :) - też się przychylam (zwłaszcza że to prawie nie moja kasa :haha2:)...

puszek 12.09.2008 14:26

Ramiro dobrze powiedział. Dajcie spokój z takimi pomysłami. Kasa forumowa idzie na forum a akcje maja to forum zasilać a nie doić. Tak będzie lepiej i bezpieczniej. Pomysł Mirka czy Ropucha nie każdy musi poprzeć i może to wywołać kolejne dyskusje. Forum to oddzielny byt i basta. A co do decydowania to zajmuje sie tym jak wiadomo pewien dr...:)

jochen 12.09.2008 14:38

Dobrze gada, dać mu wódki :chleje:

podos 12.09.2008 15:24

Dobra dobra, starczy juz tych kłotni. To ze Ramiresowi sie chce, nawet czasem za bardzo, to wiadomo. Osobiscie uwazam ze za duzo na siebie na raz bierze... jeszcze sobie motór kupil... ale nie o tym.

Wracajac do tematu zlotu fajnie bedzie jesli sie odbedzie. Nic sie nie stanie jak nie bedzie fajerwerkow, a i czasu zbytnio nie ma na smycze, drukarnie itp.

Jesli Ramires czujesz sie na silach to organizowac to działaj i podaj termin jaki Tobie pasuje. Jesli nie, to trzeba w tym roku odpuscic - i grupy regionalne przelamia sie tradycyjnym oplatkiem kazdy u siebie.

szwedzkikucharz 22.09.2008 11:36

Hu, hu...... jest tu ktoś jeszcze? Że tak nieśmiało zapytam: wyjdzie coś z tego Zakończenia?
U mnie w pracy będzie robiony grafik na październik......
Ja to mam dobrze, tylko takie jest moje zmartwienie w związku z Zakończeniem

ramires 22.09.2008 12:01

dwie kwoty mam jeszcze do potwierdzenia.
Ale uprzedzam, ze bedzie to typowo zimowy zlot niemal :)
2 weekend listopada w gre wchodzi.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13.