![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Spokojnie - na takie zabawy jesteś absolutnie gotowa :):at: Jeśli natomiast myśli się o "poważnej" jeździe w terenie, to chyba lepiej jest jednak kupić sobie moto i doszkalać się już na własnym sprzęcie - w końcu to na nim będzie się szaleć :) Jeśli masz watpliwości - wpadnij w najbliższą niedzielę popatrzeć jak takie pierwsze jazdy wyglądają. Pogadamy sobie w realu :beer2: Viorika,dawaj babo! w końcu dzida jest kobietą :) a żeby nie bylo tylko spamu - focia z Emilką (bardzo lejdisowska ;)) |
Witajcie!
postanowiłam wyjść z cienia;) powoli stawiam pierwsze kroki dzielnie ucząc się ruszać, hamować, przyspieszać, zmieniać biegi itp w szkole "P", zaś od piatku jestem szczęśliwą właścicielką (oj bardzo szczęśliwą!! :) ) CRF 230 :) jakby nie było sprzęcik pochodzi z afrykańskiej rodziny (dziękuję Jolu!) i mam nadzieję trafił w dobre ręce ... chętnie umieściłabym jakąś stosowną fotę (mam nadzieję że wkrótce będą to 'brudne foty' ;) )ale jako początkujący forumowicz nie opanowałam jeszcze tej sztuki więc dajcie mi chwilkę czasu;) |
nad fotami popracujemy wieczorem ;) a wcześniej nad techniką :) no i zapomniałaś podziękować Kajtkowi za wyposarzenie sprzętu, ale tym to ja się zajmę w stosownym czasie :zdrufko::chleje:
w każdym bądź razie sprzęcik wypaśny :D |
że niby ty wiesz jak umieszczać :P
|
z miłą chęcią dołącze do Waszego grona, jak mnie przyjmniecie :)
jakieś doświadczenia z błotem i piachem już mam (nawet śniegiem;) ) pierwsza moja poważniejsza jazda odbyła się 31 grudnia 2008r, kto by czekał do wiosny hehehe również jestem pod wrażeniem waszych wyczynów ..... |
Hello nowe, brudne Lejdis!!! :rules: :D (bo bród to stan umysłu, a nie ilość terenowych kilometrów na liczniku ;))
Serce rośnie, jak się was widzi :) Mam nadzieję, że poczucjecie się tu tak komfortowo jak ja i że spotka was równie ciepłe przyjęcie na łono afrykańskiej rodziny (o co akurat jestem spokojna :)). ania, wiesz, że co się robi 31 grudnia, robi się potem cały rok? :D:Thumbs_Up: Pakita, olej Marcina :p i przeczytaj sobie dział forum (widoczny po zalogowaniu) "Problemy i porady" - tam masz krok po kroku łopatologiczne instrukcje jak wrzucać foty, filmiki i pokazy slajdów (ja bez nich błądziłabym, jak pachole we mgle :D). Yyyy i pochwal się pls, bo naprawdę jest czym! I do zobaczenia wkróce :at: Jolu, czy ja dobrze skumałam, że opchnęłaś sprzęta kuleżance (świetnie - będzie już nauczony dobrej jazdy! :)). No i co teraz??? Jakie plany??? Zdradzisz jakieś szczegóły, czy mam okiełznać babską ciekawość ;) |
Cytat:
Edit: Kurczę, chyba trochę późno napisałam, bo dziś już piątek wieczór... Ale tydzień był ciężki i nie wchodziłam na forum :( |
poszedł priv z namiarami i dojazdem
:) |
Do wszystkich kobiet, które zastanawiają się chociaż trochę nad tym, czy zacząć swoją przygodę z enduro, powiem tylko jedno: KOBIETY NA TRAKT... yyy... NA ENDURO :D Odwiedziłam Łucję na torze, popatrzyłam, posłuchałam i naprawdę mi się podobało :) Jedna tylko rzecz: trzeba Panią nauczycielkę wyposażyć w coś takiego (edit 15.02.2010: tutaj był link do megafonu z allegro). :haha2: Bo Kobieta głos straci od tego krzyczenia, a szkoda by było ;)
Ja chwilowo muszę się wstrzymać z grzebaniem się w ziemi z racji innych wydatków, ale Wam polecam jeśli tylko możecie :) |
W takimrazie ja po pracy ubieram się w moje piękne ubranko i wsiadam na mniej piękne Enduro i jakę na podbój TRAKTÓW i pól ...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |