![]() |
|
No yoł, podejrzewam, żę ten szlif to byłby pierwszy na forum zarejestrowany i naocznie zaobserwowany przypadek pęknięcia wahacza... gdybyś miał motór na bazie 1200 a nie 1150, bo pierdolnięcie w rów było kosmiczne :) pozdro... to koniec tematu bmw w wątku o KTM, co? :D
|
No właśnie, to teraz coś o latających pomarańczach :)
|
Cytat:
W kacie, przy tym przebiegu trzeba mieć przynajmniej dwa serwisy amora za sobą. A jak to jest w BMW? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może z dwoma przesadziłem, ale robi się go dość często. Wiesz jak to KTM podaje: co xxx kilometrów lub raz w roku lub po każdym rajdzie :)
Ja robiłem tylko przód, tył mi się wysikał po jakichś 40 ty czyli dwa razy lepiej od BMW ;) W 690 tez mam już serwis przodu za sobą (18 kkm) i czuć różnicę. Tył może dam w tym sezonie do robienia. |
Cytat:
ja mam 25 tys i tył mi się trzyma dzielnie.. przód raz robiłem |
kt sm z 2008 ostatni gaznik 50tys. i nigdy nie robilem z amorami.Nabylem z 30 tys przebiegu.
Pompa,synchro,zawory i klocki.No fakt tylko asfalt. A...sory..malowalem sprezyne w amorku bo farba zlazla.Ale jest od nowosci i I jak czytam ze to tamto musi byc rovione...no to sie ziwie. Zdanie o owczesnym bmw podtrzymuje-nowy rupiec :) |
Czy to taki wielki problem wymienić olej w przednim zawieszeniu?
Rozumie że teraz najlepszy jest ten kto później wymieni olej ( zrobi serwis) ? w trampku ludzie wymieniają oleum co sezon lub 2. |
Wymienić olej to żaden problem ale wymienić uszczelniacze to już jest problem , dodam jeszcze że nie jest to takie proste jak w Africe;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |
|