![]() |
Wiem, że może to niektórych zaskoczyć ale udało się dojechać do domu. Afrą. Troszkę górami :D
Dziękówa wszystkim za pomoc przy tym czymś co może być nazwane reanimacją maszyny i za fajne spotkanie :) |
pieknie bylo pieknie... dzieki za zajebiaszcze towarzystwo i cala reszte, szczegulne pozdro dla ludziow z pod poznania
|
fajnie ze byliście
a ja właśnie dotarłem i czekam sobie na obiad Misza bardzo mi się podobało w górach :) ogólnie muszę napisać ze dawno się tak fajnie nie bawiłem wobec czego proponuje już wytyczyć termin na następny rok :D |
Podpoznań też już wrócił i jest bardzo zadowolony. Towarzystwo super a ofik wyborny.
pzdr. |
Dzięki za fajny weekend.
|
Ja też już w domu, Dzięki wszystkim za miłą imprezę.
|
7 Załącznik(ów)
Gorzowianie już w domu. Dziękuję wszystkim za zajeb..... atmosfera i dziękuje ekipę z KTM za zajeb.... off . Zaraz będą fotki jutro może filmiki z offu jak dam rady. Grazie e arrivederci :D:D:D
|
7 Załącznik(ów)
no i reszta :D:D:D
|
Tak se siedzę i nawilżam organizm bo trochę tam obeschłem i myślę co by jeszcze raz w tym roku ?;)
|
winc , my mieszkamy blisko , wiec mozemy jkeszcze nie raz :)
z checia podjade io moze zmierzymy sie z ta gorka piasku w wójcicach :) http://www.youtube.com/watch?v=AW0zFtUoGlI i potem dzidaaa w gory :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |