![]() |
Mi też się spodobał. Angole też go polubili: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi..._/R-EPI-127975 Oceny zebrał bardzo dobre.
|
Cytat:
|
Niemcy wobec swoich są :fool2:
|
Niemcy mają źle w głowie. Założę się że jako konkurent bezpośrednio gs800 z bmw, to tiger nie będzie miał tajwańskiego silnika i czeskiego napędu :dizzy::dizzy::dizzy:
:D:D:D |
Brzmienie silnika jak w jakiejś szlifierce, a fuj. Dobrze,że jeżdżą V-ką :D
|
eee tam trzy cylindry jeszcze odpowiednio przesunięte mogą dać z akcesoryjnym wydechem bardzo fajny efekt...
|
Wiem ze dla wielu osob dzwieku singla lub v-ki nic nie przebije ale mi dzwiek 3 garow w Triumfie się zawszę bardzo podobał.
|
No, no fajny ten Tiger, a że cicho pracuje jak turbinka, to i w lesie leśniczy nie usłyszy... chociaż BMW ma chyba deczko większy prześwit. A z resztą może mi się podobać a i tak można tylko się ślinić a dla takich przeciętnych zjadaczy chleba pozostaje nam tylko
http://chzgifs.files.wordpress.com/2...docopterp1.gif |
Widzialem w wekkend to cos skrobne od siebie. Oczywiscie o XC...
- Motocykl w cenie BWM, wiec nie jest dobrze. - Napewno wykroi troche ciasta BMW... fenks gad - Ma pare fajnych rzeczy - waska dupe, wygodne siedzenie, mocny silnik - Motocykl jest stworzony dla pozerow ktorzy mieli Wildstary a teraz sie przesiedli na GSy. Wielu sie nie przesiadzie na XC, bo nie ma niebieskiego smigielka uber ales. - Wyglada off a bedzie sluzyl w 95% na autobahnie - London-Malaga, Hamburg-Split itd. Bedzie sie sprzedawal. - Mam nadzieje, ze wykonanie bedzie lepsze niz poprzednie modele. PS. Bardzo mnie to cieszy, ze caly trend idzie z EU... KTM, BMW, Triumph, Ducati, Aprilia i wiecej Wloskich. Mlodzi Japonczycy spalili slawe po harujacych ojcach i nic sie nie zapowiada, Amerykanie ciagle mysla, ze sa pepkiem swiata... Szkoda, ze my z Polski, poza paroma jak Franz czy Pastor, ciagle tylko narzekamy, ze im Niemcy cycatego Gieesa zrobili bez glowy zamiast podwinac rekawy... |
Ponoć moment obrotowy powala w tym motocyklu i znaczna jego wartość jest dostępna już od 2 tys obr. to mnie się podoba, chociaż w GSie też od dołu ładnie ciągnie. W ostatnim wydaniu Motocykla piszą, że - ło matko jaki fajny motór... i faktycznie na fotach z gumami typu kostka wygląda w pytę.. oczywiście mowa o tym xc ze szprychowanymi kołami, bo ten z alusami to oczywiście gejoza jest.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |