![]() |
u mnie tez piątek wolny i z rana start przez krzaczory na miejsce :D
P.S z Bielsk Podlaski oczywiscie |
a ja w piątek o 15.00 z Wawy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja
|
Pany ważna sprawa, wyrek do kimania jest nie wiele, zatem w razie czego koniecznie zabierzcie karimaty i śpiwory. No Wolly i Sylwek może nie koniecznie bo oni śpią z jałówkami. Jest jeszcze maciora i knur jak ktoś reflektuje, ja to chyba przytulę się do jakiejś niebieskookiej nieletniej owieczki, w myśl zasady "kto ma owce, ten ma co chce" :D
|
obawiam się że wieczorem może tam być już tylko wymarła cywilizacja :dizzy::friday:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego wynika :) , że jak ktoś mały zbiorniczek ma, to trza karnisterek wozić :) Tu rejony dzikie bywają jak w Afryce :)
|
Polatalim dzisiaj z Jendrusem. Popierdalając średnim tempem, traska zajęła nam jakieś 3,5 -4 godziny. Zobaczymy jak będzie szło z całą ekipą, w razie czego się skróci troszkę (możliwa improwizacja w drugiej części trasy) generalnie w pytę się dzisiaj latało, piękna pogoda i okoliczności przyrody też pikne. Kilka razy nieświadomie wpakowaliśmy się w miejsca gdzie nie powinno się wjeżdżać (rezerwaty przyrody) na szczęście nikt do nas nie strzelał. Trasa zróżnicowana, ale nie wymagająca spokojnie na Anakach (itp) da się przejechać, chociaż na kostkach będzie więcej fanu.
|
hej !
mam pytanie: o ktorej start na trase ??? - postaram sie dojechac w sobote na jazdy |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |