![]() |
.....no nie nasza wina kolego ,że się tak tam w tym NY traktujecie.
|
Cytat:
I nie mówię tylko o zaśmiecaniu wątku |
No to ładnie pojechałeś kolego flyhigh2@msn.com. Nie wiem co ludzie chcą osiągnąć takimi postami? Nagle się okazało że znam jakiegoś innego Mirmila niż w afryce był :) Chyba będę teraz bał się z nim jeździć :) Skoro już samoocena podbudowana to pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Romek uwazaj w poludniowej Afryce i trzymaj sie z daleka od Johansburga. Muzeum aparthaidu jest ciekawy i oddalony od Johanesburga.
Warto pusc ale bedziesz potrzebowal 4 godziny na zwiedzenie. Inne male miasta sa lepsze lecz duzo udawaczy i naciagaczy. Jest tez sluzba ochronna i do nich sie zwracaj jak cos bedziesz potrzebowal. Kierowcy jezdza troche zwariowano i po lewj stronie. Powodzenia! |
Znajac poszczegolne wydazenia z opowiadan Slawka (flyhigh2@msn.com) i Romana czytajac co Mirmil wypisuje zawsze smiac mi sie chcialo. Mirmil (The HERO) powinien pisac jakies powiesci fantastyczne i mysle ze by sobie dobrze radzil w tym zawodzie. Mialem okazje poznac Mirmila kilka razy i wiem jedno Nie zaufal bym mu nawet zeby mojego psa pilnowal przez godzine. Slyszalem tez kilka historji od Romana jak go wystawil do wiatru. Slawek dobrze ze nie przemilczales. Jestem z Ciebie dumny. Hej Mirmil pomysl o innych uczestnikach wyprawy. Kolega przez ciebie mogl zginac !!!
Przepraszam za zasmiecanie tematu :) |
Cytat:
Tego nauczyłem się również i ja mimo ,że nie w tak dramatycznych okolicznościach. Każdy ze swoją mapą, kompasem, navi, namiotem, kuchenką ... czy co tam mu do przetrwania trzeba. Im dalej tym ciężej - niestety ;( |
kiedys do libanu z kolesiami pojechałem - nie moto - ale miesiac razem..
i na dworcu w poznaniu powiedziełem - wyjeżdżamy razem i wracamy razem - i h..j!! a psycha siadała nie raz - ale jest zasada!!! święta zasada:) |
Zgadzam sie z ta swieta zasada, Nie wolno byc sprzedawczykiem
|
etam sprzedawczykiem - zasady trezba mieć/uzgodnić
- dlaczego usunieto mojego poprzedniego posta? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |