![]() |
Samohonka, samohonka...:chleje: Czacha jeszcze dymi hehe:dizzy:. Wszystkim przybyłym wielkie wyrazy szacunku i uznania, a w szczególności tym, którzy wytrwali z nami całą trase w deszczu po Podlasiu. Zdrowia:zdrufko:
|
Ja chce na Podlasie !!!!!!!!! ATAD mogłoby trwac cały tydzień. Zajebiści ludzie, zajebista pogoda :P no i organizacja. Wasil:bow: :bow::bow::bow: szacunek i wielkie dzięki za wszystko, za wczorajsza wódke co ją donosiłeś co chwila:P, za organizacje no i towarzystwo.
Emmario - masz u mnie duuze piwo za to wożenie, no i ogólnie nasza "7" była zajebista Zdrowia i szczęśc Boże hehehe |
Impreza była super wielkie podziękowania dla organizatorów Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia do zobaczenia na trasie.
|
Katowice dotarły!!!
W imieniu swoim i Maćka (gs) baaaardzo dziękujemy za super impreze. Organizatorzy duuuże brawa. Okolice przepiękne, fajnie że mogłem tam być. Bardzo dziękujemy Bartolowi, Deptulowi, Faziemu za świetne towarzystwo w drodze. Udowodniliśmy że nawet z mokrymi jajkami i dupą można mieć dobry humor. Jeszcze raz dzięki!!! |
Melduje że 5 -cio osobowa Grupa Śląsk dotarła do domu. Nawet nam po drodze prawie ;) nie padało :)
Impreza zajebista - wielki szacunek dla Wasilczuków (jeszcze raz stokrotne dzieki za znalezienie aparatu :bow::bow:) i pozostałych współorganizatorów. Było naprawe SUUUPEEER!!! Do rychłego zobaczenia. |
Impreza Zajebista!. Trzeba powtórzyć przy ładniejszej pogodzie bo podobnież jakiś zajebistych szuterków wzdłuż granicy nie widzieliśmy.............
Paweł- moje klucze sie znalazły- zostawił je w bezpiecznym miejscu.......... pozdr |
:bow:Wasilczuk, Organizatorze :bow::bow::bow::bow:
Było SUPER!!!:Thumbs_Up: |
Cześć weśniaki z agro disco :dizzy:
Na imprezie było wszystko Choć na drodze bardzo ślisko Ja dotarłem mimo wszystko:) Pozdrowienia dla Wasyla:Thumbs_Up: Pindorowego plemienia Uckich kowbojów |
Grupa UĆ melduje się w bazie,choć pogoda dała nam popalić to imprezka b.udana,podziękowania dla organizatorów!!!:brawo::brawo::brawo:
P.S. Wasilczuk! to ja jestem ten zakręcony co zostawia telefony,duża prośba:jeśli będziesz tak miły to mi go odeślij, DZIĘKI! , będę zobowiązany się odwdzięczyć... |
Pawle a Jasla, wspollokatorzy z 32 lokal opanowali i nie mieli z tym problemow. Kluczyk byl w drzwiach. Wszystko jest OK. NO CO ROBIA TE SZKLANE BUTLE Z PAMIECIA!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |