Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   MOTAD VENOM po raz kolejny - szybka piłka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5000)

Beddie 22.01.2010 13:13

Przypominam zainteresowanym, że w Krakowie nie ma problemu z obejrzeniem i pomierzeniem RD04 z motadem. Dorobieniem osłony zapobiegającej przypalaniu spodni jestem żywo zainteresowany, choć spaliłem już, co miałem do spalenia...

pyntront 22.01.2010 13:28

a to będę ja zainteresowany :Thumbs_Up:

matjas 22.01.2010 20:44

2 Załącznik(ów)
no mata dla zaślinienia się ;)
mój kot pozostał zupełnie obojętny na urok tejże puszki. swoją ulubioną puszkę już dzisiaj widział więc ma wszystko w dópió.
wlot do komina ma 2 cale czyli jakie 50mm na wejściu. wlot do kota ma jakieś półtorej wróbla. około ;)
dobra wiadomość jest taka /w sumie to superowa wiadomość/, że obecnie motady są robione z db kilerem na wzor leona np. czyli na śrubełek jest zwężka na wylocie i nie trza się pipać w szczypę, żeby to cholerstwo wyciągnąć jak się chce jeździć HiFi.
stary db kiler jest w komplecie dabei czyli mozna zupełnie na pusto alebo z dwoma i wtedy to na bank jest 'E' coś tam. alebo tylko z jednym. jak dla mnie superowo.
wysyłki zaczynam w poniedziałek jak ogarnę trochę temat i rozpierduchę w garażu teścia gdzie obecnie owe siąt kompletów zalega.

miejszczuchów okołowrocławskich zapraszam po odbiór osobisty. Marpik juz dzisiaj przyleciał - pewnie siedzi sobie teraz w chacie i zagłaszcza :haha2:

no. to pięknie to wszystko poszło. teraz ino do Wasz i mogę odsapnąć.
.
.
.
.

czosnek 22.01.2010 20:56

Tylko jak tego kota wsadzić teraz do środka ? :confused:

MaRP 22.01.2010 22:23

Matjas, czy mnie wzrok myli, ale kot, co to ma półtora wróbla na wejściu, taki rudawy się być zdaje, a ja widziałem czarnucha... To jak to jest z tymi kotami??
:D

JARU 22.01.2010 23:23

jeżeli podchodził do wydechu to mógł być osmolony?;) ale że kota Anglicy przysłali w bonusie..

ps jakże miło że będzie można od czasu do czasu db-killera se wyjąć bez problemu:drif::D

rambo 22.01.2010 23:39

Szkoda że mnie nie było w PL jak było zamówienie. Chętnie bym taki tłumik zanabył.
Matjas dla mnie jesteś gość :Thumbs_Up: :)

RAFWRO 22.01.2010 23:47

Matjas, dzięki za sprawne zorganizowanie i sfinalizowanie akcji.
Jestem zainteresowany dorobieniem rury do tego świecidełka.
R

raad 23.01.2010 00:01

uuuu ja bjuti...:)
apropos co do ruły tyż bym sie pisał
dziex jeszcze raz
pozdro

matjas 23.01.2010 00:32

jak powiedziałem tak będzie - jak juz będę miał orient co i za ile oraz na kiedy od razu dam znać. ogólnie do dorobienia jest terefere 750, afryczność i moja kapomorda więc temat jest taki dość obszerny - pogardzić nie powinni. jak będą wieści to się podzielę i na ile będę mógł to pomogie.
co do kotów to są dwa. ta ruda to niunia dlatego tak chętnie pozuje w półśnie ze świecidełkami. ten czarny to ma boja czyli jest Bojkot. znaczy się pozuje mniej chętnie. obacwaj są nasze - Polskie. w UK takich nie mają. obydwa mają wolny przelot. zwłaszcza po nabiale i nie można im założyć db kilera chociaż są street legal ;)

matjas

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25.