![]() |
.......i pozycja za sterami dużo wygodniejsza;)trzymam kciuki za egzamin:Thumbs_Up:
|
Witam z Krakowa
Witam Was Lejdis,
Przed chwilą przywitałam się z męskim gronem a teraz przyszłam tutaj. Jestem początkującą Motocyklistówką :D i cieszę się, że jest tu kącik dla kobiet. Mam na imię Vasi, jestem z Krakowa, jeżdżę na razie czarną Cebulką :Thumbs_Up: Na pewno jeszcze się tu zobaczymy, a na razie uciekam czytać co tu macie ciekawego :) |
Cytat:
Bardzo fajnie że jesteś tutaj z nami. :Thumbs_Up: Ps. Ja też jeżdżę czarną Cebulką :) Przyczepności i szerokości |
Cytat:
|
Cytat:
oj tam jedna śrubka, jeszcze ich tam trochę zostało ... :) najważniejsze że Cebulka dalej się trzyma i swojej pani radości przysparza :Thumbs_Up: |
Witam. Miło że na tym forum znajduje się też kącik damski. Jeżdżę Transalpem.Motocyklistką jestem od dawna ale przygodę z moim "Tramciem" dopiero rozpoczynam. Pozdrawiam.
|
Witam wszystkie motórzystki na forum!:hello:
Jestem Ulka. Początkująca motórzystka, nie mająca jeszcze swej maszyny. Plecaczkiem GrześkaM nie chce już być ;)(ale już nie długo, z Waszą pomocą pewnie coś znajdę) :). Pozdrawiam. |
O kurczaczki dawno mnie to nie było - Witam !!!
Posyłam wszystkim Świeżutkim Szalonym Lejdiskom, zbuntowanym Plecaczkom i ujawniającym się doświadczonym Motocyklistkom ;) pozdrowienia !!! Bezpiecznego dzidowania :) !!! :lc8: |
Czesc Dziewczyny
Najpierw przywitalam sie u chłopaków mysląc,że to ogolna przywitalnia a tu patrze że kobity tez maja swoja. Wiec :
Witam wszystkie nie tylko z motoryzowane Panie. Zwą mnie Cleo a w dowodzie mam Paulina. Taki jeden gosc afrykanczyk zaszczepil we mnie endurzenie i tak pozostało BA ! postanowiłam, zaprzestanie bycia pasażerka Hansa, więc zdalam prawko i może zimą zawita do garazu motórek. Uwaga! Dla co po niektórych niecierpliwych - Matajsie, informuję, ze to raczej nie bedzie dominator. No chyba że cos mi sie odwidzi i honda Ta ONA bedzie ładniutka. Pozdrawiam Cleo |
O! Dawno mnie nie było a tu lejdisowa koalicja rośnie w siłę:Thumbs_Up: witam Was dziewczyny :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |