![]() |
kurna, nie wiem co WY z tym rozdwajaniem końcówek...Ja puściłem po boku dużej zębatki i ostatnio przejechałem trasę 3000 km w temp od 13 do 26 st.cel. Łańcuch jest smarowany w całości a ostatnie 1000 km (na raz) regulację zmniejszyłem prawie do minimum.
|
Cytat:
|
Zamówione, zapłacone, dostarczone. Another customer satisfied :).
Teraz jeszcze chwila wolnego czasu i montaż. |
A ja sobie zrobiłem mały rachunek i mi wyszło , że koszt smarowania łańcucha ( nie licząc samego urządzenia) na dystansie 50.000km wyniesie mnie ...15zł :D
|
Matjas, opowiedz proszę, jak z dostępnością olejarek na dzień dzisiejszy u Ciebie. Marzy mi się taka na mojej Afri.
|
Cytat:
|
Będzie w zapasie. Ja się może mylę, ale mam wrażenie, że będę pierwszy co pourywa dyszę z mocowaniem :).
|
Potwierdzam zajebiaszczość olejarki! Prawie 2 tyś km po Mazurach i Warmii po różnych nawierzchniach i wszystko działa jak ta lala. Fakt, że na początku ustawiłem trochę ponad połowę, a na koniec trasy to już na 1/4 było, bo i tak wystarczająco smaruje. Żadnych szprejów i uklejonego łańcucha. Matjas dla Ciebie :bow:
|
A ja jeszcze nie zamoncilem...
W zwiazku z tym pytanie techniczne; - montowac poprzez przekaznik czy dac sobie spokoj? Dodam ze chcialbym zamontowac dodatkowo grzane manety oraz gniazdo zapalniczki. |
Cytat:
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |