![]() |
Uparlem sie na Thora i tak juz zostanie;)
|
Cytat:
Następna była 661 (majkowa). Niżej nie rozważałem i nie mierzyłem. Resztę opisał majki. |
Na Thora nie narzekam. Zbroja musi wytrzymać dużo. Nie akceptuję jednorazowości owiewek i zbroi. Od tego sezonu mam tez kolana Thora. Dużo wytrzymały. Trochę upierdliwe w zakładaniu ale potem już same zalety.
|
Lepi masz moze rozmiarowke do Thora?
Nad kolancami tez sie zastanawialem. Mozesz napisac czy nie przeszkadzaja zalozone do wysokiego buta? Ze zdiec widze jakoby kolano bylo osloniete tylko jakas pianka, a jak jest w rzezcywistosci? |
Do wysokiego buta nie przeszkadzają. No może jak masz łydki rzymskiego piechura :D
Kolano jest chronione twardym plastikiem pokrytym dla niepoznaki materiałem. Nie czuć ich w trakcie jazdy. Trzeba zakładać bardzo starannie bo rzepy wszyte są blisko krawędzie materiału i potrafią się podwinąć i drapać. |
A co z body armorem?
Jak wielgi kolego jestes i jaki rozmiar uzywasz? Nie mam gdzie przymiarki zrobic i zmuszony jestem zakupic przez neta... |
Sprawdźcie Banditos ten adress 231-235 Greenwich High Road, London SE10 8NB, United Kingdom 020 8305 2111 www.jsaccessories.co.uk powiadają że największy sklep w całym Lądku Zdrój. Daleko nie masz, przeprawisz się za most i już jesteś.
|
A taka to ktos ma moze?
http://www.donedeal.co.uk/donedeal/c...678&ad=1820361 Sie zastanawiam nad nia razem z ochraniaczmi kolan 150e facet mial na sobie tylko kilka razy, z tego co mowi. |
Mam właśnie taką, wypasss.
|
Zbroja
Cytat:
No ja dzis swoja zanabylame razem z nakolannikami wszystko w zajebistym stanie jutro jazda probna!!!!!!!! wruuumm:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |