![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Ja swojej babuni nie żałowałem. Dodatkowo zyskujesz: 1. Mniejsze opory powietrza (przy 178km/g) 2. Progresja lepsza nikt nie potrafi wytłumaczyć dlaczego, ale jest. 3. Wdzięczność ze strony motocykla. |
Cytat:
Po tym jak widziałem jak wygląda silnik w innym temacie i teraz jak widzę to zdjęcie to aż chce się zobaczyć więcej :drif: |
Kazmir sam to polerowałeś ? Napisz coś o tym, czy to na jakim kole polerskim z pastą ?
p.s mam takie wrażenie , że będę to kiedyś swojej królowej winny za jej trolowanie :) , a chęci to inna bajka . |
ekhm...fajnie to wygląda jednak dbanie o te duperelki, znaczy się szczelinki żeby nie zapyziały...lakierem to traktowaleś czy normalnie na polysk? Mnie już kusi skręcanie, zawszę moge górną półkę wyciągnąć jak zdecyduje się na polerkę....to tylko 4śrubki i jedna wtyczka oraz nakrętka szt2 ze sztycy.
Ogólnie to Kazmir mącisz mi w głowie ;) praw autorskich chyba nie masz :D Magicy a powiecie mi jak najprościej stuningować tylny blotnik?? na taki malutki znaczy się żeby rejestracja pełniła funkcje błotnika? Ale!! z zachowaniem możliwości doczepienia dluższego na jakiś wyjazd daleki. |
Ja ostatnio polerowałem sobie ramę w CR-ce (te boczne panele), kawał filca na wiertarę i pasta polerska, tyle że tam jest aluminium które łatwiej się poleruje.
co do błotnika , jeżeli go przytniesz i założysz stelaże pod kufry to nie będzie on pokrywał tego pałąka rozpierającego. Gdyby nie to to już dawno dupkę bym miał przerobioną, no chyba że nie planujesz zakładać stelaży. |
kiedyś tam kupiłem sakwy givi i mam jakieś liche stelaże pod kufry ale niekompletne...będę je przerabiał na stelaże pod sakwy...wyżej niż teraz i niekoniecznie w roli gmoli. Zobaczymy bo kusi mnie taki rejli błotnik.
|
Cytat:
Można zabezpieczyć bezbarwnym lakierem, ale pozbawiasz się tej wspaniałej pracy jaką jest co jakiś czas dopieszczenie mleczkiem polerskim królowej. Och....... jak ona to uwielbia:haha2:;):D |
Kazmir, chyle czoła. Cieżko jest mi nazwać to czego dokonałeś jako "czynność serwisowa"(jak głosi temat wątku), a i nie spier...oliłeś tego napewno. To trzeba lubieć, co? Sam mam "korbe" na tym punkcie jak umyje motóra, po czym pasta i a to lekko tłumiczek, a to osłone silnika i tak dalej... To czego Ty dokonałeś, te detale, ogrom pracy, zabawy, samozaparcia, pedatyzmu to mistrzostwo jest :D W poważaniu, czy to armatura czy nie...
Wdzięczność ze strony motocykla bezcenna i usmiech na twarzy użytkownika też.:Thumbs_Up::brawo: |
Cytat:
|
Ano szkoda:( Jak mnie Motormaniak przeciągnął po błotach bieszczadzkich, to potem miesiąc chorowałem.....;):) A taka ładna była - świeżutko po złożeniu:dizzy:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |