|  | 
| 
 Emek , postaw temat żeby to miało ręce i nogi może się uzbiera opłacalna ilość | 
| 
 Zrobimy listę. Jak będzie dość chętnych to zrobimy. 1 kolor, dwa warianty zamka, do połowy lub po całości. Podam cenę i się zobaczy ile będzie zainteresowanych. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Też bym się w ciemno wpisał na dwie sztuki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
| 
 Zrobimy odrębny wątek żeby nie mieszać. Wyjdźmy od tego proszę. | 
| 
 Na bluzę 320 i ja byłbym chętny:) Byłbym bardzo zainteresowany bluzą, nawet o mniejszej gramaturze, lecz ze stójką pod brodę. Mam jedną i robi. Potrzebowałbym drugiej. | 
| 
 Bluzę 320 mam i używam jako podstawowego ocieplacza pod kurtkę. W zimie nosiłem zamiast swetra. Bardzo chętnie kupię drugą jakby była produkcja. Wolę taką z zamkiem do połowy niż na całej długości. | 
| 
 A można gdzieś znaleźć zdjęcia tych bluz 320? Może i ja byłbym chętny - jeśli powinienem sam znaleźć, to jestem gotowy na lincz.... | 
| 
 | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Koszule przyszły .:):Thumbs_Up: | 
| 
 Informacyjnie, dla zainteresowanych posiadamy jeszcze końcówkę koszulek z długim i krótkim rękawem w kolorze czarnym. | 
| 
 U mnie też są i nawet mi sie brzuch wciągnął jak założyłem koszulkę. Dzięki! | 
| 
 Wiesz, jak się ma własne ulice to trza z wciągniętym chodzić :D | 
| 
 Ostatnie sztuki kaleson i T-shirtów, jeśli ktoś potrzebuje serdecznie zapraszam. | 
| 
 Jest dostępna koszulka z długim rękawem rozmiar L? | 
| 
 Wszystkie rozmiary dostępne. | 
| 
 Uprzejmie poproszę w takim razie. | 
| 
 Czy kolor szary jest dostępny? | 
| 
 Jest dostępny. | 
| 
 Poproszę 4szt L długi rękaw kolor szary. | 
| 
 Informacyjnie. Będę w Białej więc jak ktoś ma jakieś potrzeby wełniane to mogę zabrać towar i będzie możliwość odbioru na miejscu. | 
| 
 Dla mnie S i L | 
| 
 Długi czy krótki? Proszę najlepiej na pw , bedzie mi łatwiej ogarnąć. Obecnie mam długi i krótki rękaw i kalesony. Bluzy się produkują. | 
| 
 W jakiej cenie masz koszulkę i kalesony? | 
| 
 Cytat: 
 KOSZTY: Koszulka długi rękaw - 139 pln Koszulka krótki rękaw - 129 pln Kalesony - 129 pln | 
| 
 Dzięki za odpowiedź. Wysłałem Ci PW, żeby nie robić tutaj bałaganu. | 
| 
 Są jeszcze koszulki z długim rękawem ? | 
| 
 Jak najbardziej. | 
| 
 Zestaw długi, krótki, kalesony wszystko w rozmiarze L dostępne? Dla dzieciaków nie planujesz rozmiarówki? | 
| 
 W rozmiarze L mam pełen komplet dugi, krótki rękaw i kalesony. Kolor szary. W czarnym rozmiarówka niepełna. Dla dzieciaków nie planuję rozmiarówki. Mogę zrobić S i XS ale to przy najbliższym planie produkcji czyli raczej w wiosną i tylko na zamówienie. | 
| 
 A jak z XL sytuacja wygląda? | 
| 
 Cytat: 
 A XL dostępne, ale last sztuka legginsów.. | 
| 
 Dla zainteresowanych aktualne stany magazynowe: Długi rękaw czarny 2XL 3 M 3 Krótki rękaw czarny 2XL 5 M 3 Kalesony czarny 2XL 2 S 1 XL 6 XS 1 Długi rękaw szary 2XL 2 L 25 M 16 XL 21 Krótki rękaw szary 2XL 3 L 7 M 4 XL 5 Kalesony szary L 2 XL 1 | 
| 
 Proszę o XL długi rękaw czarny 1 szt, XL krótki rękaw czarny 2 szt.   Komu przelew i dane? pozdr adam | 
| 
 Jeśli potrzebna bielizna proszę pisać kons@odziezrobocza.pl lub priv to szybciej uda się ogarnąć zamówienie. | 
| 
 Wysłałem na maila, szary L długi rękaw+kalesony | 
| 
 Koszulki wczoraj przyjechały - Konrad wielkie dzięki :Thumbs_Up: | 
| 
 Cytat: 
 Dziś biorę się za bluzy, więc chwilka z rana na obeznanie ze wszystkim i zaczynam. | 
| 
 Info dla zainteresowanych, zlecę produkcję dodatkowych sztuk kaleson i koszulek. Termin realizacji jeszcze nieznany, ale mamy już dzianinę na magazynie. Jak tylko się pojawią dam znać. Proszę o informacje tu lub priv jeśli ktoś potrzebuje rozmiary XS, S, 3XL ;) | 
| 
 Czy można prosić o ponowne zamieszczenie oferty ze szczegółową rozmiarówką,kolorystyką oraz cenami ? | 
| 
 Pierwszy post. Kolor czarny lub szary w zależności co jest dostępne. | 
| 
 Co jest dostępne? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cytat: 
 M, L, XL i 2XL T-shirty szare Kalesony po 2 ostatnie sztuki XL i 2XL Doszyjemy kalesony, żeby kompletować i jeśli ktoś potrzebuje rozmiary których brak.. | 
| 
 Mamy się tu w wątku dopisywać? excel w pierwszego posta nie hula. Mam pytanie na chłopca 12 lat, 150cm wzrostu S'ka bylaby dobra? | 
| 
 Cytat: 
 XS chyba raczej.. 158-164 wzrost... S już większy... | 
| 
 A jak z rozmiarem na 185cm wzrostu . I czy to gryzie po założeniu . | 
| 
 Cytat: 
 Czy gryzie? Mnie nie, a można poczytać opinie.. Niektórzy już nawet "uzależnieni" od tego... ;) | 
| 
 Cytat: 

Cytat: 
 | 
| 
 To ja poproszę T-Shirt Koszulka z długim rękawem Kalesony Wszystko 1 szt. w rozmiarze XL | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |