![]() |
Cytat:
... 67. krakus/KLR650/szuter/ zielony domek pattryk XT660Z - assur71 68. Wieczny/XRV750/szuter zielony domek giennios TT600R - IREK Radom DRZ ... |
Wczoraj wróciłem z UA. Tracki przejechane (w częsci). Zaliczyłem Ostrą - wjeżdzałem z tej łąki co się jedzie na Runą a zjechałem niebieskim szlakiem po przejechaniu 3 szczytów.. Pojawiły się nowe znaki - zakazy jazdy pojazdami silnikowymi (przed wjazdem na ostrą). Brody niskie. Kurzy się niemiłosiernie, więc radze nie pędzić przez wioski i jechać w małych grupach. Na granicy nie pytają o zieloną kartę - podobnież nie trzeba. W sklepie w Turce (50 metrów przed pizzerią i drugi 100 metrów po przeciwnej stronie jezdni za pizzerią w stronę wiaduktu) podałem rozmiary łożysk do kół ktma i Afryk - na piątek mają mieć komplet...
Byłem na lekkim moto - okazuje się że często można kupić benzynę w "magazinach" czyli zwykłych sklepach. Robiłem tak 3 razy i za każdym razem płaciłem 25 hrywien czyli raptem 4 hrywny więcej. |
dzięki za wieści z "placu boju"...:Thumbs_Up:
|
Niestety ja również nie tym razem, poważny fakap w pracy.
PS Piszcie do mateo88, być może jeszcze ma do zbycia miejsce w hotelu. |
Cytat:
|
Dalej mam dwa miejsca wolne w zielonym domku....
|
Miejsce 83 sprzedane. Bierze na...proxen:D
|
Napalony na wyjazd i spakowany ale ze względów technicznych nie dojadę ;-(
114. Iksu/Trampek/szuter/ - odpada |
Nie ma szans żebym był na jutro, za dużo spaw... Będę na piątek, z trasami oczywiście i oświetleniem do nocnych odcinków.
|
Niestety ale robota jest bezwzględna :-( odstąpie po kosztach miejsce w hotelu (poz. nr. 4)
|
Impreza rozpoczęta, zapach ziołowy się unosi wszędzie ...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1fbd48d77b.jpg |
Same dziki, ja na swoim klocu będę nadrabiał ambicją!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...40133df41a.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...96d703465f.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...44e2890f60.jpg |
https://worldcam.live/pl/webcam/pgkroscienko1
na granicy jeszcze spokój |
Hej jak dzis popoludniu przekroczę granice to na slavsko jechać ? Osrodek IzL? Jestem w Tarnowie .
|
Kolejka na granicy duza - w nocy bylo 5 godzin czekania
@Brambi przespij sie na granicy i jutro rano rusz z ekipa trasa szuter do Ilzu |
Dawajta foty! bo nie chciało mi się do granicy 440km dymać a teraz siedze na kwadracie i się ślinie, zaraz idę dookoła komina odreagować.
Zajebiście jest ? |
Zasady na granicy
Wyjazd z Polski:
Im wcześniej, tym szybciej przekroszysz granicę i wjedziesz do UA. Wjazd do Polski- odwrotnie: Im później tym lepiej. Gdyby ktoś wracał do PL przez przejscie w Budomierzu to pchajcie sie tylko na pas nr 5- dla unitów. |
Cytat:
|
Czy ktoś może jedzie Trampkiem pd06 z zapasowym modułem zapłonowym?(: chyba zdechło,a jestem w okolicach ustrzyk i o 7 rano muszę być na stacji kontroli pojazdów, żeby przed 8 odebrać dowód z lokalnej komendy.długa historia(: próbuję oczywiście pogmerać przy modułach, może coś się uda, ale od tego właśnie zależy mój dalszy ciąg wyjazdu na Ukrainę. Jeśli ktoś cokolwiek to proszę o tel 508 162 750
Dzięki! |
Cytat:
|
Moduł udało się uruchomić. Wątpliwe jak długo podziała, bo raczej objawy wskazują na umieranie (: jutro się okaże, jak dobrze pójdzie to pojawię się na granicy. Dzięki wszystkim, którzy się zaangażowali!
|
|
2 Załącznik(ów)
Czesc pomozcie panowie mamy problem z afryczka zjadla zemby na zakarpaciu na zdawczej ma moze ktos na ilz do odsprzedania ?
Mimo szczerych checi niesienia pomoc, (dzieki Puszek i ekipa) nie udalo sie zdobyc zebaty do At. w salonach Hondy Lwow czas oczekiwania 2 tygodnie. Wyrezalismy z pomoca miejscowych jak ponizej. Niestety, z przyczyn wiadomych, scielo ja po 50 Km. Mielismy line, ale dalismy na luz. Przypadkowy bus, na stacji paliw i pomoc mlodego ukrainca. At wyladowala przy Medyce. Dalej nocleg w Przemyslu. Porankiem Pks przyjechal do Przemysla z zebata. Szybka akcja i wrocilismy do domu. Pa. |
1 Załącznik(ów)
Dzis rano na granicy przybylo tylko 40 moto. Cala reszta, 69 moto juz od wczoraj na bazie.
|
1 Załącznik(ów)
Chyba jeż cała ekipa na miejscu...Ostatni przzyjechali dobrz po 1 w nocy...Pogoda dopisała.
|
|
|
A wystarczyło zachować bezpieczny dystans jeden od drugiego, dobrze że drzew nie było albo urwiska, jako materiał szkoleniowy jak nie jeździć kupą w terenie hehe
|
Radiolog wieczny moralizator 😀😀😀😀
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Chyba demoralizator
|
Pozdro dla wszystkich co orają po górach w ciężkim terenie oraz czasami przy fatalnej pogodzie , oraz dwóch kolegów a rejestracami RD... oraz ładnej dziewczynie . Ta więc chopy ładować wieczorem .. i kiełbaskę żeby sił było na rano . W Krościenku wopek Ukraiński życzy sobie za objechanie kolejki 20 zł ale jak daliśmy mu 100 Hrywien to też był zadowolony .
|
Panowie - nie szastać pieniędzy i nie psuć ukraińcow. tradycyjne "na kawe " za pocisnięcie po prawej to 20 hrywien - stan na 23 czerwca.
Pamiętajcie - są w Kroscienku 3 kolejki - po lewej dla busow, po środku dla "all pasport" i prawa - najmniej aut - tylko dla paszportów z UE. |
Moge sobie tylko popatrzec...
|
|
Jejku jak ja bym chciała tam być, jeszcze taka pogoda Ładna.
wytapatalkowano |
Jak tam Podlasiaki? pisać.
|
Kultura nastała i nas przypuszczali grupami bez 1 kopiejki. Ja już po drugiej stronie, cisnę dalej i zasypiam!
|
|
Wracaliśmy wczoraj i podszedł do na Ukrainiec i zapytał czy chcemy zapłacić, kwoty nie podał ;)
|
My rowniez wracalismy wczoraj. Medyka. Mlodzian pogranicznika ukrainski kazal nam zdejmowac kanapy w Rd04. Po chwili przeszedl mu ten pomysl. Granica szybko i sprawnie godzina 22. Zadnych oplat.
|
Cytat:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...93f32e70fb.jpg |
To tak w ramach refleksji.
My jeździmy tam na "wygiby" a oni giną na wojnie. http://www.pravda.com.ua/news/2016/05/29/7110065/ |
Wielkie podziękowania Puszkowi i Mirmilowi za zorganizowanie super mega zajebistej imprezy i za to ,że Wam się chce ......Po raz kolejny miałem przyjemność bycia w towarzystwie tak wielu fantastycznych ludzi pozytywnie zakręconych:dizzy:( Wariaci z Opolszczyzny i Podkarpackiej bandy - dzięki za wspólne 2 dni jazdy po połoninakach i nie tylko :haha2:) do następnej integracji:at:
|
1 Załącznik(ów)
Herni, my jesteśmy pop.....ni :) Igi znajduje skróty, Kupek lata afrą, a świece wymieniamy tak... Załącznik 63150
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
Wielkie podziękowania dla Organizatorów i dla Was wszystkich pozytywnie niewytłumaczalne zakręconych - niezapomniany klimat i trasy.
Do zobaczenia na kolejnych edycjach! |
Było super jak zawsze, Mirmił, Puszek wielkie dzięki.
|
Wielkie dzięki .......
|
W wirze zamieszania wyjazdowego zapomniałem w zielonym domku torby z podręcznymi rzeczami. Czy jest szansa jakoś to odzyskać ?
|
Oczywiscie. Ale trochę to potrwa. W którym pokoju byłes?
|
Pięknie...
Złomie moze na jesieni uda sie go na zywo zobaczyc :) Żałuje że być nie mogłem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |