![]() |
Myślę, że jak większa impreza to nie ma co organizować tylko na Stella Alpina się wybrać.
Co roku, druga niedziela lipca. Można połączyć własną podróż z imprezą na górskiej polanie.. Strona tej imprezy i zdjęcia z zeszłych lat: http://www.stella-alpina.fsnet.co.uk/ |
Jaru o to wlasnie mi chodzilo;)
Dzieki Ps. Druga niedziela lipca chyba |
To z tą trudnością wyłapania łanów lawendy toś mnie "zatrwożył" ;) Ale co tam... w Photoshopie się poklonuje i bedzie git ;)
|
Cytat:
|
Jaru kiedy kolejny odcinek?
|
Hej, prawdę mówiąc w tym roku jeszcze tyłka nie ruszyłem na Afryce w góry. Niedługo postaram się znaleźć coś ciekawego to się podzielę ;)
Czarnuchów mi tu brakuje do towarzystwa na przejażdżkę ;) |
Siemka ;)
Po twojej relacji wybieram się twoje strony 10-19 sierpnia ;) także czekam jeszcze na parę tras. zdrówko |
Hej Buli,
Gdzie dokładnie będziesz? Wpadaj to posiedzimy nad mapa i coś się wymyśli.. Ostatnio robie samochodowe wycieczki dlatego nie pisze relacji. |
Cytat:
Nie badz taki dogmatyczny. Jak trasa fajna i polecilbys na motocykl to wrzucaj. :devil: |
Czesc Jaru,
opowieść byla na tyle inspirująca że pewnie w przyszłym tygodniu sie tam wybiorę - mam tylko jedno pytanie jak jest z biwakowaniem na dziko w tych górskich terenach - podobno nie ma z tym problemu. Mowa oczywiście o jednodniowych noclegach a nie dłuższym popasie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |