![]() |
Bez uchwytów wysyłam już.
Wyginam na bieżąco w imadle pomiędzy dwoma rurami niejednokrotnie jedną ściskając ok 15 razy. Robię co mogę :). Potem przecieram papierem 2000 oraz pastą tempo. Potem przeciera mnie żona:) a rano dzieci. Rozciągam w czasie bo nie wiem jak z tymi przelewami jak wiecie to za przelewy MB kosztują 5 a ja 5 chcę za osłonkę. Ale ciśniecie to proszę 5 zeta za samą osłonę. W sobotę pojadę po uchwyty, wysyłam i podam cenę sumaryczną. DAWAĆ ADRESY potem zabawa z przelewami. MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica W przelewie podajemy nick z FORUM I nie opierdalać mnie bo i tak mam tyle grandy że sam się gubię. Land Rover mi nie domaga ja kiepsko i tak w O |
Cytat:
|
Cytat:
Jedną czarną, jedną srebrną. Jak na fotach i opisie powyżej. |
Witam,Blob ile forsy za wersje z opaską bo sie nie doszukalem pozdrawiam:umowa:
|
Cytat:
Żartuję, ale chyba masz "dyskotekę", więc nie narzekaj, one jeszcze całkiem nieźle się trzymają :) |
Blob czy sobota juz byla?
|
Witka
Osłony są, wygięte i gotowe do wysyłki. Czekam na cenę opasek bo normalnie w sklepie 4-4,5 zł, mam obiecane po taniości jak mi to wyjdzie to tak za 2 zeta kupię.(dla mnie to 4zł x 70=280 a x2=140 :) + ok 3zł za wysyłkę) Myślę że warto poczekać. Jeżeli do jutra nie będzie kupuję po normalnej cenie i podaję kwoty z przesyłkami. |
Cytat:
|
Dokładnie pięknie powiedziane dawaj Bloob jakie wiesci..
|
Krzeszu, Dzymy, Daddy, Michoo, MaRP, SzymonBBI, Banditos, Puntek, Laska, Baloo123, Plaku, Everybike, Maciejwr, Beddie, Wojtalski, Inflator, AmberBamber, Newrom, Lama, Greton, Jackmd, Puszek, JarekAT, Maniok, Wojteak
Do was poszło dzisiaj i jutro reszta. Co do ceny to jest tak: Osłona 5zł obejmy 4zł wysyłka 2,30 za 1 kpl suma 11,30 Reszta co w przesyłkach tzn śruba i nakrętka powlekana oraz ... za free. Domownicy z bananem na pyskach szydzą, jeszcze w domu będzie tuk tuk bach tuk tuk bach i będzie poczta. Czekam na OLEK, Mutt 2szt, Deka, Piano, Michał Pozdrosy. KOMAK i GAJRON wpadają z rezerwowej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |