Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Turkiye/Surija/Jordanien. Krótka wzmianka jak to w dwa tygodnie do Aqaby i z powrotem (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4820)

majki 21.01.2010 15:48

Cytat:

Napisał Misza (Post 95359)
Majki... i po co pisałeś...:D znowu se przypomniałem wypadzik i się zachciało znowu jechać... a do września jeszcze 7 miesiecy :D

Sorrry, nie chcący - w pracy mi się nudziło:hehehe:

Ty masz przynajmniej wspomnienia, a ja tylko relację na forum.:D

JARU 21.01.2010 17:28

najpierwiej piszą, że piękna relacja "jakby się tam było" a potem że "tylko relacja":D

nicek27 22.01.2010 02:12

JARU całkiem trafne stwierdzenie..;):Sarcastic:

hubert.ale.ten.maly 04.02.2010 12:37

Hmmmm... z gory mowie ze nie będę pisal tak jak bym pisal wypracowanie na polski i robie od zajebania bledow ale mam wyjebane. Wiec szczeze wypadzik był krutki za krutki jak na miejsce docelowe i kase wydana bo 5000zl na 2 tygodnie to kurwa jakas nieprawda i to zdecydowanie podnosi mi cisnienie, to powinno być conajmniej 3,5tygodnia.
Siedze teraz przy browarka i wspominam ten wyjazd owszem było naprawde zajebiscie podobal mi się przedewszystkim klimat wyjazdu czyli zero jakis ustalen dokladnych map po prostu spontaniczny...;d ekipa naprawde zajebistych kolesi, pamietam jak przekroczylismy granice turcji i wreszcie było cieplo i sucho zachod slonca cale 4 pasy nasze wiec walilismy nimi wszystkimi każdy pokazuje drugiemu ze jest ok. muza na uszach ac/dc stonesi ogulnie roock. Ale czemu nie bokiem bany bo oczywiście kurwa czsu nie ma... przezylismy mase przygod ale to i tak podejzewam było 30% tego co by było gdyby były by to 3 tygodnie, powoli fajne miejsce spoko zatrzymujemy się pijemy na drugi dzien siedzimy gadamy po poludniu jedziemy albo nie . a tu spoko dojechalismy gdzies tam ok. rozbijamy się i spac czy chcez czy nie bo michal oglasza ze kurwa wstawac trzeba o 6 i dzida dalej na bane no ja pierdole... a gdzie klimat typowo motocyklowy wstajesz jedziesz gdzies offem dokas tam spotykasz ludzi zeki lasy pustynie tego było za malo. A przeciez jak się jedzie w taka traske to po to by zapomniec o czasie problemach zeczywistosci i zyc chwila.... no nie mam racji??
W tym roku jeśli cos się wyskrobie z ta ekipa to jade tylko bez limitu czsowego. Bo ekipa zgrana zero jakis stwozonek typu jakies dziecko każdy z nas woli wydac kase na taka przygode niż na nowa plazme kino domowe kaputer czy kaplet wypoczynkowy do ogrodu...
Wszyscy rowno popieprzeni. Pozdro dla wszystkich a i wujek jestesmy w bielsku na wekeend

etiamsi 04.02.2010 13:18

parafrazując - wyjazd był pasjonujący, towarzysze podróży przedni, ale odczuwasz mały niedosyt? p.s. coś Ty pił za browar? ;-)

hubert.ale.ten.maly 04.02.2010 13:24

dobry:D

baransky 07.02.2010 12:37

A na co zeszło wam najwięcej $$$? Bo 5.000 PLN na 2 tygodnie to naprawdę sporo,
tym bardziej że spaliście po rowach i jedliście w wersji eco.
Paliwo pewnie z 2.500 PLN / motór... ale poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Pytam, bo pod koniec marca chciałbym wyciąć na 12 dni w trasę do Turcji
i wstępnie kalkuluję koszty :)
Pozdro!

Misza 07.02.2010 21:44

z 800 czy 900zl poszło na opłaty wjazdowe syria/jordania. Pzatym sporo porkęciliśmy się po Turcji a tam bena to tania nie jest :). I te 5000zł to hubert przesadził :). No ze 4500 się wydało na łeb :)

BLOB 08.02.2010 11:42

Ale jak poczytałem o tych ofach to piasek w gębie miałem.
Niewiem czy od opuszczonej kopary mi zaschło czy od tych waszych offfffów po pustyni mi coś śmigło z monitorka pśasku :)

hubert.ale.ten.maly 08.02.2010 16:45

na majowke tez odjebiemy dobra trase...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51.