![]() |
Bardzo dziękuję PiotrVN za pomoc :bow::bow: przy zamawianiu sprężyn do kosza ja tez już je mam.:D:D
Ale mam uwagę co do kuriera które za paczka ważąca jedyne 150 gr skasował mi 56 żł (DHL) wiec przy zamawianiu ustalacie dobrze koszt wysyłki bo później wychodzą cyrki :Sarcastic: |
Cytat:
Podpowie ktoś z kolegów co z tym zrobić, co wymienić?? :bow: |
szkoły są dwie .... i obie chyba patrząc z praktyki dobre ..
preferuję nie stukanie czyli wymieniać .. bo nie przekonuje mnie iż hondy tak mają ..... ale i olewać i latać mają tak ludziska i nic się nie dzieje choć powinno ..... wybór należy do ciebie ... podpowiem iż jest to dobry materiał na na długie zimowe wieczory .... pozdrówki .P |
PitrVN a jak Twój kosz po wymianie nowych-dorabianych sprężyn ?? ile przejechałeś km??
|
Panowie dawajcie opinie o Waszych regeneracjach !
Chodzi mi czy dorobione sprężyny zdają egzamin?Jaki macie na nich przebieg? Przed przyszłorocznym wyjazdem mam dylemat czy regenerować czy kupić coś w całości... Dzięki |
Znam gośia co w AT miał wyrobiony kosz sprzęgłowy na tyle, ze jedna ze sprężyn tych co wyrabiają gniazda w koszu, pękła i narobiła trochę bigosu w skrzyni. Więc wszystko ma swoją granicę. Jak najbardziej naprawiać!
|
Znajomemu poszło tak w Super Teresie. Też nie ciekawie :confused:
|
U mnie regeneracja po jakimś czasie użytkowania wyszła słabo. Kosz zaczął już lekko pukać, a od razu po naprawie i tak nie był tak cichy jak bym tego chciał. Nie wiem czy to ma znaczenie a pewnie ma, bo u mnie ma on lekkie wibracje. Chyba od niewyważenia go po złożeniu. Więc szykuję się na nowy.
|
Cytat:
|
A Afrykanerzy się pucują? Czasy pucowania się minęły. Afryki się nie psujo.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |