![]() |
Cytat:
|
Ładnie to wygląda :bow:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Nie mam fotki tylnego mocowania ale jest w formie miniramy mocowanej w miejsce stopki centralnej i do górnego mocowania amortyzatora. Natomiast przednie mocowanie wygląda tak:
|
Nieźle. Co do gondoli to wóżek od iża to na rynku staroci prawdziwy rarytas. Jako że jestem miłośnikiem staroci to oddałbym ten wózek w dobre ręce za dobrą cenę a bawił się na popularnym dniepr/ural. To tylko moje zdanie.
|
Od rusków gondole mają wycięcie na wsiadanie, przy wożeniu dzieciaków w trasie to może być ich wadą.
|
Gondola była skatowana i mocno odbiegała od oryginału więc nie szkoda mi jej było a kształ miała tak śliczniutki, że grzechem było jej nie wykorzystać :)
|
Jakby ktoś chciał wózek ,to mój ziomek robi cuda :) http://www.metalmorfozamotorcycles.pl/wozki_boczne.html
|
Czy ktoś ma aktualną wiedzę, jak teraz zalegalizowac taki zaprzęg?
Z tego co wiem to w ubiegłym roku zmieniły się przepisy i na stacji diagnostycznej nic się nie da załatwić. A może ktoś zna taką stacje co się da? |
Z tego co się ostatni dowiadywałem nie można już zarejestrować pojazdu jako SAM i zrobić tego u diagnosty tylko trzeba ubiegać się o homologacje w Warszawie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |