![]()  | 

1 Załącznik(ów) 

Dzięki Zylek za opinie.  
	Pojeździmy zobaczymy, gwarancję zarejestruję. "Kieszeń z tylu mega pojemna i zamykana na zamek" o tej mówisz? Bo nie wygląda?? Załącznik 87292  | 

Cytat: 

BTW mam nadzieję że mój zestaw jest felerny albo porawili co nieco! Jeździć i się przekonać ;-)  | 

3 Załącznik(ów) 

foto-dokumentacja 
	Do kieszeni mi ręka wchodzi "prawie po łokieć" Załącznik 87296 Rzep niszczący gore na kieszeni, prawa jako bardziej używana dostała mocnie w d...e Załącznik 87297 i przypadłość zameczków, pozostają funkconalne ale w rękawicy już nie da rady. Pewnie to od ciągnięcia na siłę jak się spieszę ;-) Załącznik 87298  | 

Patrz Pan, nawet nie wiedziałem że jest tam jeszcze jedna kieszeń cargo.  
	Bardzo dziękuję za zdjęcia, i jeszcze raz za opinię. Pojeździmy zobaczymy. Ten komplet leżał najlepiej, a nawet był jedyny, w którym czułem wygodę i komfort.  | 

finalnie stanęło u mnie na Rev'it Sand 3. Rozmiarówka nie do końca pasowała do moich wymiarów(179/75), Lka sporo za duża a Mka trochę za mała, zwlaszcza dotyczyło to spodni. Po wypięciu ocieplacza Mka okazała się OK.  
	-- https://facebook.com/SztukaMotoPodrozy/  | 

Ogladalem wczoraj na szybko kurtke Spyke Pathfinder WP - musze przyznac ze zrobila na mnie wrazenie. Mase kanalow wentylacyjnych, 3 warstwy, odpinane rekawy ale to akurat dla mnie gadzet. Cena moglaby byc troche  atrakcyjniejsza i troche inne kolory (zamiast czarnego cos innego) 
	Musze przyjrzec sie jej blizej. Moze ktos mial jakies doswiadczenia z ich produktami.  | 

Cytat: 

| 

Właśnie odebrałem Rukkę Roughroad za 3450 komplet. 
	 | 

Bardzo dobra cena. Ja kupiłem w zimie komplet  BMW Rallye 3 ale jakbym miał taką cenę na Rukkę jak Ty to brałbym Rukkę.  Kupiłeś gdzieś za granicą? 
	 | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |