Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Kanapa RD 04 test (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3121)

Miętus 10.03.2011 13:34

Dotarła do mnie kanapka od Zetjohnego :D Wygląda bardzo apetycznie :Thumbs_Up:. Wykonanie bardzo staranne i estetyczne. Odnośnie odczuć mojej szanownej d...y opowiem po przetestowaniu drogowym :at: .
PS.Zetjohny przelew poszedł.. Dzięki za solidną i szybką robotę. Pozdrawiam.

astronom 23.03.2011 23:41

Cze, mam pytanie czy część przeznaczona dla kierowcy jest obniżona, jeśli tak to ile?
No i jaka cena za takie cacko, bo trza mi wygody ze względu na obfitość moich starych hemoroidów.
Pozdrawiam. Chypis.

Wojtek_K 23.03.2011 23:57

moje mają wygodnie ... :-)

Wegrzyn 24.03.2011 09:21

Cytat:

Napisał astronom (Post 167495)
Cze, mam pytanie czy część przeznaczona dla kierowcy jest obniżona, jeśli tak to ile?
No i jaka cena za takie cacko, bo trza mi wygody ze względu na obfitość moich starych hemoroidów.
Pozdrawiam. Chypis.

Takie rzeczy to ustalisz sobie telefonicznie. Moja już się przerabia, ale będzie trochę podwyższona :D

Maniok 04.04.2011 23:07

Wracałem w niedziele na nowej kanapie, od naszego kolegi Zetjohny'ego, z Limanowej do Krakowa i stwierdzam, że kanapa pierwsza klasa. Miłość od pierwszego siedzenia, zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższych dystansach.

MOTOMYSZA 08.05.2011 17:30

Pochwała

12 Załącznik(ów)
To i ja wtrącę swoje "3 grosze".
Też mam kanapę przerobioną przez Zetjohnego na początku tego roku jakoś .
I wiecie co wam powiem?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST Z A J E B I S T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jedyne co chciałbym dodać to tylko to, że jest ZA - JE - BI - STA :D

Zetjohny, jeśli to czytasz to, to jest podziękowanie i jednocześnie moja opinia której osobiście jakoś się nie złożyło Tobie przekazać na temat -" jak mi się jeździ po przeróbce".Faktycznie , jest tak jak mówiłeś -w pierwszym okresie była trochę twarda, teraz jest ideał.:Thumbs_Up:
Więc jeśli ktoś uważa, że ma niewygodną kanapę w swoim moto, to niech się ustawi w kolejkę do mistrza w swoim fachu: Zetjohnego.

POLECAM TEGO... TAPICERA:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ps Moja kanapa wygląda TAK ( i nie każdemu musi się podobać!!!; i słyszałem, że Afri traci Enduro charakter z takim turystycznym siodłem, albo że szpetne , bo takie wysokie; Ale jest zajebiaszczo wygodna i to jest najważniejsze:bow:)

Załącznik 20737

Załącznik 20738

ps 2 I daje takie możliwości;)

Załącznik 20739

Załącznik 20740

Załącznik 20741

Załącznik 20742

Załącznik 20743

Załącznik 20744

Załącznik 20745

Załącznik 20746

Simonello 08.05.2011 20:13

Wygląda git, jak w wypłaszcza afrę jak rasowe enduro ;)
Co innego rzuca mi się w oczy, mianowicie - pod Tobą to nawet Afra jakaś taka ... nieduża :)

Wegrzyn 08.05.2011 22:42

No właśnie przy Twoim wzroście to i tak za niska ta kanapa jest :haha2:

MOTOMYSZA 08.05.2011 23:05

No cóż zrobić. A i tak mam już Afri podniesioną gdzie się tylko da.
Stanąłem w niewłaściwej kolejce. Jak to mówią? "Wysoki jak koza, a ...." :)

Wegrzyn 09.05.2011 09:17

Też mam przerobioną u tego jegomościa kanapę i jest zajebista. Fotek jeszcze nie mam, ale wkrótce będą to wrzucę. Kawał dobrej roboty :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11.