![]() |
Dotarła do mnie kanapka od Zetjohnego :D Wygląda bardzo apetycznie :Thumbs_Up:. Wykonanie bardzo staranne i estetyczne. Odnośnie odczuć mojej szanownej d...y opowiem po przetestowaniu drogowym :at: .
PS.Zetjohny przelew poszedł.. Dzięki za solidną i szybką robotę. Pozdrawiam. |
Cze, mam pytanie czy część przeznaczona dla kierowcy jest obniżona, jeśli tak to ile?
No i jaka cena za takie cacko, bo trza mi wygody ze względu na obfitość moich starych hemoroidów. Pozdrawiam. Chypis. |
moje mają wygodnie ... :-)
|
Cytat:
|
Wracałem w niedziele na nowej kanapie, od naszego kolegi Zetjohny'ego, z Limanowej do Krakowa i stwierdzam, że kanapa pierwsza klasa. Miłość od pierwszego siedzenia, zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższych dystansach.
|
Pochwała
12 Załącznik(ów)
To i ja wtrącę swoje "3 grosze".
Też mam kanapę przerobioną przez Zetjohnego na początku tego roku jakoś . I wiecie co wam powiem? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST Z A J E B I S T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jedyne co chciałbym dodać to tylko to, że jest ZA - JE - BI - STA :D Zetjohny, jeśli to czytasz to, to jest podziękowanie i jednocześnie moja opinia której osobiście jakoś się nie złożyło Tobie przekazać na temat -" jak mi się jeździ po przeróbce".Faktycznie , jest tak jak mówiłeś -w pierwszym okresie była trochę twarda, teraz jest ideał.:Thumbs_Up: Więc jeśli ktoś uważa, że ma niewygodną kanapę w swoim moto, to niech się ustawi w kolejkę do mistrza w swoim fachu: Zetjohnego. POLECAM TEGO... TAPICERA:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ps Moja kanapa wygląda TAK ( i nie każdemu musi się podobać!!!; i słyszałem, że Afri traci Enduro charakter z takim turystycznym siodłem, albo że szpetne , bo takie wysokie; Ale jest zajebiaszczo wygodna i to jest najważniejsze:bow:) Załącznik 20737 Załącznik 20738 ps 2 I daje takie możliwości;) Załącznik 20739 Załącznik 20740 Załącznik 20741 Załącznik 20742 Załącznik 20743 Załącznik 20744 Załącznik 20745 Załącznik 20746 |
Wygląda git, jak w wypłaszcza afrę jak rasowe enduro ;)
Co innego rzuca mi się w oczy, mianowicie - pod Tobą to nawet Afra jakaś taka ... nieduża :) |
No właśnie przy Twoim wzroście to i tak za niska ta kanapa jest :haha2:
|
No cóż zrobić. A i tak mam już Afri podniesioną gdzie się tylko da.
Stanąłem w niewłaściwej kolejce. Jak to mówią? "Wysoki jak koza, a ...." :) |
Też mam przerobioną u tego jegomościa kanapę i jest zajebista. Fotek jeszcze nie mam, ale wkrótce będą to wrzucę. Kawał dobrej roboty :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |