![]() |
Widzę, że nieźle Cię ugościli, ciasto, piwko
|
Z tych nerwów aż sam dwa łyknąłem.To się nazywa wiejska kultura!
|
Cytat:
|
heh tylko 2 fotki mam z pyrki ognisko i afryczki:p
|
no i po Pyrze :)
to chyba był najtrudniejsza edycja tej imprezy choć wydaje mi się że organizatorzy też dali ciała z mapami. Ale co piochu się nawdychałem to moje, nawet w gaciach go miałem. Najlepsza z całej imprezy jest odznaka szeryfa. Podziwami Babe naszą, popierdzielała na bzyku jak rasowy crossowiec, później się "zgubiła: gdzieś pod wiaduktem. A może Panowie zrobimy mały rekonansik do gościa co mu Barthez płot przestawił...naprawimy mu...niekoniecznie płot i posadzimy nowe kwiatki. Szkoda że tak mało fotek będzie :( |
A może Panowie zrobimy mały rekonansik do gościa co mu Barthez płot przestawił.
nooo widzę że fajnie było,kuwa następnej pyry nie odpuszcze |
łobecny na bazie :) było super, mało terenu i dużo kurzu - następnym razem proszę jechać troszku wolniej, bo nie nadanżałem :)
|
Cytat:
to byłą jedna z łatwiejszych pyr na jakich byłem tylko jedna gleba, kolanko poodzierane, zawias na półkach się troszkę przestawił, dźwignia zmiany biegów zawinięta w pierścień ogólnie git majonez dobrze w pień |
ja już z daleka widziałem, że ten płot w złym miejscu stoi!
A jak dwa dni temu z dziadkiem gadałem żeby go przestawił, to się uparł i powiedział że ni chu...a, nie przestawi. A w dodatku jego stara posadziła przy płocie jakieś pojebane roślinki. To mu powiedziałem, że przyjadę z Kolegami i mu pokażemy gdzie raki zimują! No i przyjechaliśmy i teraz płot stoi we właściwym miejscu:hehehe: |
wielkie dzięki dla wszystkich z którymi z mozołem zgadywaliśmy gdzie te cholerne dróżki:mur:świetna jazda przy zapyleniu 100%.wesoło na maxa.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |