![]() |
|
A ta nowa Afra to ciągle TWIN ?
|
Rzędowa dwucylindrowka
|
Cytat:
Czy zauwazyles gdzie jest wlew paliwa? No i czy zbiornik jest tradycyjny, czy moze gdzies pod siedzeniem? Pozdrowienia, D |
Cytat:
|
zegary jak w NC, szkoda, że nie będzie normalnie na okrągło przynajmniej obrotomierz,
|
Chcecie ''afryki'' to macie;http://www.youtube.com/watch?v=cViyp5TVy-8 to jest PRAWDZIWA ''AFRYCZKA'' Tak trudno w dzisiejszych czasach o Przyjaciół a ja ICH MAM:D
|
4 Załącznik(ów)
|
Tyle zostało już powiedziane o Nowej Afryce, że czas najwyższy zadać pytanie, czy ktoś z odwiedzających targi miał okazję posmakować błoto i mógłby na tej podstawie zdementować plotki, że jest to produkt "Made in Japan", dostępny w puszkach 300 ml. :D
|
Wlasnie wrocilem do siebie i sie ogrniam.Nowa Afra jest bardzo waska,naprawda sprawia wrazenie smuklej laski.Od tylu wyglada pieknie i lekko. Tylne swiatlo nawiazuje do porzedniczki 07. Wlew paliwa jest na wlasciwym miejscu,pod siedzeniem to jakby schowek,albo miejsce na Akku.Jedyna rzecz ktora rzuca sie troche w oczy to prawa strona silnika wychodzaca troche na zewnatrz.Nie wiem,jak bedzie jesli bedzie silnik ze zwykla skrzynia.Jesli tak zostanie to odpowiednia oslona silnika i gmole zalatwiaja temat i nie ma co debatowac..Co do blota to nie wiem,bo nie szlo sie do niej dostac :D.Ale naprawde fajne moto.Nie Taki Plastik jak LC8 :D,sorry.Plastiki zredukowane do Minimum.Przeswit mysle,ze bedzie odpowiedni,skok rowniez.Nic tylko czekac,zbierac i odkladac :D
|
No, a ja byłem pewien że nigdy nie będę miał Afryczki, a tu tylko z pięć lat zaczekać wystarczy...:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:22. |
|