![]() |
flacha dla wszystkich (znaczy sie ZAIKS, autor tekstu, wykonawca, chórek, operatorka kamery i ksiadz proboszcz) do odbioru na nastepnym zlocie, jak mnie zaprosicie afkors ;)
Stachu nie przeginaj, szisza jutro? |
No hej, faktycznie miałem numer 33. Jak widać po wyczerpującym offie zabrakło sił do odbioru nagrody ;)
P S a może w ramach wyrównywania szans przeliczać promile na punkty? :haha2: |
Rumpel z przyjemnością. Zdzwonimy się.
|
Cytat:
|
joł - udało mi się w drodze z recepcji tuż po przyjeździe i rejestracji w ośrodku zagubić namordnik /kominiarkę/ z windstopperem, wyślizgnęła się wraz z rękawicami spod siatki. rękawiczki na szczęście znalazłem ale namordnik gdzieś przepadł. jakby kto znalazł to byłoby mi miło za info na priv. bądźcie dobre ludzie bo w pyska zimno :(
całość czarna a śliniak co wchodzi pod kurtałę taki szarawy. zdrowaś matjas |
Ja natomiast :Sarcastic: zgubiłem skórzane, czarno czerwone rękawiczki... :bow::bow::bow:
|
to ja już nie będę mówił, co "zgubiłem" ::(:(
|
A ja moze nie zgubilem,ale w piatkowy wieczor stracilem resztke godnosci:lol8:
|
Etam. Fason trzymałeś cały czas :).
|
A szkoda Myku. Dobra była. Taka niemiecka! :)
|
:D,..jak ta swinia...:haha2:
|
No ale chrapie jak PanzerTankenWagen :D.
|
W nocy sie spi,a nie...slucha :D
|
Jakoś tak wyszło, że zasnąłeś pierwszy ;).
|
Ale w sobote juz drugi :p
|
Witam ponownie. Mam prosbę i zarazem pytanko czy ktos ma zdjecia lub nagranie z wreczenia nagrody z pierwszego dnia tj. kamizelki podgrzewanej, która wygrał Jaro. jeżeli tak to proszę o kontakt na PRIW lub wysłanie na e-mail bouli4@o2.pl. Wielkie dzięki
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie imprez na którym "gubi się" w ten sposób różne przedmioty. Czy komuś odmieniło to standard życia? - nie wiem czym się kierują takie osoby. :( |
Myśle że to obsługa ośrodka, (głośno myśle)
|
Cytat:
ku pokrzepieniu serc powiem, że Wojtalski znalazł mój namordnik. Jak się nie pogniewa, że go rozpijam to dokonamy rutyłalnej wymiany :) Hurrra! Matjas |
Cytat:
telefon (E66) poszedł się je......ć, i zawartość portfela (ta szeleszcząca):mur: |
Ja w piątek zgubiłem się cały. I godzinę się szukałem, i domku...
|
Cytat:
|
Cytat:
mam nadzieję, że szelestu nie ubyło Ci za wiele. a tel... no cóż... kupisz sobie jakiś byle działał. jak chcesz to mam na zbyciu za zupełne darmo trochę przechodzonego sagema. jak masz awarię to służę. matjas |
Jarek wiem co czujesz. Trochę inaczej jest jak to się stanie na imprezie gdzie jest 300 osób a wyobraź sobie że mnie to spotkało na imprezie sylestrowej w domu w grupie kilkunastu osób i najlepszych przyjaciół.
|
To jeszcze pikuś! Ja sie "troszke" nawaliłem na zlocie w bieszczadach na Szuter Party a jak sie rano obudziłem to mnie dupa bolała.... Do dziś mam nadzieję że to od tego 300 kilometrowego offa.
|
Kupiłeś xtz750 to teraz wszystko możliwe :p:p:p
|
A propo szukania noclegu... wracamy sobie z żoną z potańcówki piątkowej coś koło pierwszej w nocy, a tu nagle wyłania się wielki chop z lasu i wali do nas: Nie widzieliście namiotu ?? :haha2:
|
może Lupus?
|
Cytat:
|
Cytat:
Po mozolnym znalezieniu swojego lokum okazało się, że współspacz zamknął domek, zniknął i nie odbiera telefonu. Bałem się oddalić więcej, niż trzy metry, pomny na świeżo zakończone poszukiwanie i spałem pół nocy na ławce... Wyobraźcie sobie ten żal - po co było błądzić godzinę po chaszczach, skoro pod recepcją też była ławka, a nowe przekleństwa mogłem przecież wymyślić w dowolnym czasie... |
Cytat:
matjas |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
chomiku czy mówisz o tych trzech kolegach z których jeden opierał się o pozostałych??:friday:
Wy się znaleźliście, ale dlaczego jak mnie spotkaliście dalej pytaliście gdzie my mieszkamy?? :D Ale jak się gubić to już lepiej w większej grupie:hehehe: |
Ropuch ma zrobić otwarcie w przyszłym roku też w Białej to wszystko się znajdzie ,a Jarkowi urośnie procent...:lol19:
|
Cytat:
UUUUUUUU Ropuch to jest widze GOŚĆ:D Ropuch ty to masz kochones zlot po zlocie ja pierdziu :dizzy: No to czekam na nowy wątek wtedy już wpiszę się pierwszy i na bank bendę. |
Cytat:
|
wielki szacun dla organizatorow...dzieki za rodzinna atmosfere,bylo super,mega super!!! jestescie wspaniali!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Pany - ten namordnik co go Wojtalski znalazł to nie mój. ten wygląda jak gatki od Beate Uhse ;) sami powiedzcie.
znaczy się ja go nie kcę i poszukiwania kontynuujemy. przy okazji pytanie do właściciela/ki czy tam nie było w komplecie takiej czerwonej kuleczki na rzemyku??? ;) matjas |
Teraz to już*się nikt nie przyzna.
Kiedyś urządzaliśmy wieelkie 3 dniowe plenerowe urodziny. Jeden z solenizantów dostał fake pussy. Troche śmiechu przy wreczaniu i zabawa trwała dalej. Najśmieszniejsze było to że prezent w nocy zniknął i już się*nie znalazł. |
Cytat:
|
Kochani, na moim motongu na tripmasterze Ktoś zostawił nową siatkę jeszcze zapakowaną tzw."pajaczka"Przyznać mi się i upomnieć.
|
Cytat:
|
Taa i leży zapakowane.Myślałem że to ktoś od nas ale nie...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |