![]() |
Co powiecie o VANUCCI FUN 4 TOUR Obecnie jest w promocyjnej cenie u Louis'a 199,95 jurków. Spodnie też w promocji 149,95 Chyba się skuszę.
Macie lepsze propozycje w tej cenie ?? Membrana SympaTex daje rade w deszczu ? A po za tym, rozsyłają na maila kod rabtowy 15% na zakup 1 rzeczy ze sklepu w dniach 1-2 lipca. |
Cytat:
A i jeszcze jedno:mam na sprzedaż rozmiar 4XL bo się okazał nie za bardzo w rozmiarze. Nigdy nie używałem metki ma ciągle przypięte - Cena 170 E jak ktoś sie interesuje. Kolasek też ma bo i jego się okazała za duża. |
a ja jednak dzis odebralem ta: http://www.hein-gericke.co.uk/clothi...e-schwarz.html
|
Sloneczny, robię właśnie "podchody" do tej kurtki - jak się uda to na weekend będzie.
Dziady z Louisa chcą 49,00 eur za wysyłkę do naszego dzikiego kraju ;)) dlatego prosiłem znajomego, który będzie gdzieś tam w okolicy aby wszedł w posiadanie tej kurtki drogą kupna :) Cena obniżona bardzo fajnie, u nas ceny tych kurtek zaczynają się od 1599,00 - gdzieś to na necie wyszperałem. p.s rękawiczki też w promocji !! Pzdr_v2 |
Ja wczoraj oglądałem Buse Open Road. Fajna kurtałka, ale cena coś około 800zł.
|
Cytat:
Kupiłem kurtkę, a teraz odesłałem spodnie na wymianę bo rozmiar nie ten dobrałem. Kurtka zajebista. |
Cytat:
|
Ostatnio miałem w łapach Buse Open Road w Defenderze w Krakowie - z tego co pamiętam ma wypinane tylko ocieplenie, membrana jest na stałe.
|
....Buse Open Road wisi u mnie w szafie i ma wipinaną membranę
|
kto wie do czego w kurtce VANUCCI FUN 4 TOUR jest z tyłu w małej kieszonce taka jakby "szelka" ze ściągaczem i napami ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |