![]()  | 

Bardzo fajnie się czytało, dzięki za relację! 
	 | 

Również dziękuję . Gratuluję. 
	 | 

Piękne foty, piękny opis. Brawo TY. ;) 
	 | 

Dreddzie; dziękuję za opowieść, napisaną w lekki, nienachalny sposób. Zachęcający zarówno do powrotu do lektury jak i przeglądania zdjęć. 
	Powodzenia.  | 

Jakiś czas temu dostałem cynk, że w relacji wygasły zdjęcia, ale dopiero zebrałem się, żeby to poprawić i walczę :o 
	Dajcie znać, czy ktoś jeszcze ma ochotę to czytać, bo wstawianie zdjęć (wbrew pozorom) kosztuje sporo pracy :umowa: Tak, że ten... Jak ktoś nie czytał, a ma na to ochotę, albo zwyczajnie się nudzi, zapraszam do lektury.  | 

pamiętam, że to była jedna z fajniejszych relacji. skąd w ogóle wątpliwość czy to chce ktoś czytać... :D 
	niechęci do reogarniania zdjęć tłumaczyć nie musisz.  | 

Dzięki Dredd.:bow: Na pewno nowi użytkownicy forum z chęcią przeczytają i zdjęcia pooglądają. :) 
	 | 

Cytat: 

Jak uzupełnisz zdjęcia to chętnie przeczytam jeszcze raz, bo widząc to co piszesz będzie jeszcze bardziej ekscytująca.  | 

Czytał, czytał kilka razy i fotki oglądał. Od jakiegoś czasu czytam stare relacje, żeby nie przestać tu zaglądać. 
	 | 

Przeczytam i pooglądam z wielką chęcią. 
	Wydawało mi się , że przeczytałem już wszystkie mega relacje. Ciągle jednak jakieś rodzynki jeszcze są do wydłubania. Oby jak najwięcej.  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |