Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   KTM (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=178)
-   -   (p) KTM 1290 Super Adventure R (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=32765)

trzykawki 09.07.2020 00:27

Analizując powyższe zdjęcie, z perspektywy body language, sukcesu w relacji nie wróżę. Ramiona splecione, świadczą o podswiadomej niechęci, tudzież strachu ( no dobra : obawy:)). Pewną nadzieję na udany związek sugerują, szeroko rozstawione nogi.

Ależ Ci, Radio, zazdraszczam. Gratki!!!!

Tank 09.07.2020 04:46

Jacys tacy z twarzy podobni... 😁

Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka

Vlad Palinka 09.07.2020 20:31

gratulacje zakupu!, ja niedawno miałem okazję takim pojeździć.... i mnie do dziś trzyma.. jest moooc przez duże M.
pozdrawiam.

Baza 09.07.2020 23:41

Ze dwa lata temu miałem w rękach demówkę z euroridera. JesCze na dotarciu i nie miała pełnej mocy bo wcześniej odcinało. Za prawdę powiadam że nawet zblokowana była istnym wariatem i bałbym się że na takim motorze mógłbym przedwcześnie zakończyć przygodę z motocyklami. Kawał skur... ale nie powiem zawieszenie i heble nie pozwalają się na nim czuć niepewnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dubel 10.07.2020 06:53

Tak sobie czytam opinie, usmiecham sie, zastanawia mnie jak to wszystko sie zmienia. Gdy kupowalem swojego na forum w wiekszosci pisano ze afra najlepsza, ze ktm powyzej 990 to tylko awarie, ze jaja ugotuje itd. Mminely zaledwie troche ponad dwa lata i opinie diametralnie sie zmieniaja, wiecej, niektorzy je wypowiadajacy przesiadaja sie lub chcieli by sie przesiasc na pomaranczowe szalenstwo.
Pozdro

radiolog 10.07.2020 07:16

Cytat:

Napisał dubel (Post 688803)
Tak sobie czytam opinie, usmiecham sie, zastanawia mnie jak to wszystko sie zmienia. Gdy kupowalem swojego na forum w wiekszosci pisano ze afra najlepsza, ze ktm powyzej 990 to tylko awarie, ze jaja ugotuje itd. Mminely zaledwie troche ponad dwa lata i opinie diametralnie sie zmieniaja, wiecej, niektorzy je wypowiadajacy przesiadaja sie lub chcieli by sie przesiasc na pomaranczowe szalenstwo.
Pozdro

A idea kiełkuje powoli , zasiała ją tylko jazda próbna hehe, po roku wykiełkowała. Ja jeździłem już dotartym, ale na S-ce z butami enduro czułem się trochę niepewnie, na R jest jak na Afryce po wszelkich przeróbkach.
Dobrze, ze na dotarciu ma ograniczenia, bo będę miał szanse się dostosować do bestii, a nie żeby ona rządziła hehe

Dubel 10.07.2020 07:53

Cytat:

Napisał radiolog (Post 688807)
A idea kiełkuje powoli , zasiała ją tylko jazda próbna hehe, po roku wykiełkowała. Ja jeździłem już dotartym, ale na S-ce z butami enduro czułem się trochę niepewnie, na R jest jak na Afryce po wszelkich przeróbkach.
Dobrze, ze na dotarciu ma ograniczenia, bo będę miał szanse się dostosować do bestii, a nie żeby ona rządziła hehe

Przed kupnem swojego mialem okazje jednego dnia przetestowac 1090s,1090r,1290s,1290r,1290t,duke 790 i 1190r. To byl dzien gdzie wszystko sie przesadzilo i GS musial isc do ludzi :D
Bedzie pan zadowolony :)

PS. wiem ze gwarancja itd ale powiem tylko ze po wywaleniu ekologi sie robi dopiero szalony :D :D

Emek 10.07.2020 09:25

Cytat:

Napisał radiolog (Post 688807)

Możesz przybliżyć co to za ograniczenia i o jakie dotarcie chodzi. Tak łopatologicznie.

madafakinges 10.07.2020 09:43

Cytat:

Pozdro

Afra najlepsza.

Dlatego jeżdżę na KTM.

materna 10.07.2020 11:51

Cytat:

Pozdro

Dla jednych Afra będzie najlepszym wyborem, a dla innych KTM. Nie można też powiedzieć, że KTM jest najlepszy:)
Poza tym, nie każdy jest Ready To Race.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35.