![]() |
Pytam o przód właśnie. Na tył mam już swoich faworytów. Miałem na przodzie ostatnio Motoza Adv, teraz Rally Scorpion i szukam czegoś bardziej w teren.
|
1 Załącznik(ów)
Ktoś już testował nowe Heńki K60 Ranger?? Brak paska na środku w porównaniu do Scouta to zdecywanie lepsze właściwości w terenie.. ciekawe jaka mieszanka i jaka żywotność będzie tych oponek
|
Poszukuje opon do crf1000, chciałem kupić K60 Scout lub TKC70 Rock, bo tractionator GPS jest niedostępny, ale wszystko co znajduje jest bezdętkowe (TL). Te opony nie nadają się aby wepchnąć w nie dętki, a może mylę się? To taka pora roku że nic nie ma czy źle szukam?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
Do bezdętkowyvh możesz założyć detkę. Więc bez problemu możesz brać
|
Krzys202 tak jak Dzinks Ci napisał do bezdętkowych bez problemu założysz dętkę. Ja tak jeżdżę na Motozach ADV i wszystko jest ok. Jedyny problem to przy ewentualnym kapciu ciężko zdjąć taką oponę z felgi, ponieważ bezdętkowa jest sztywniejsza. Możesz też przy okazji od razu przerobić koła na bezdętki i mieć spokój.
|
Rzeczywiście, jak widziałem w serwisie zakładanie u mnie Motoza to nie wyobrażam sobie zrobienie tego samemu w trasie.
|
Cytat:
|
Czołem, w mojej ATAS 1100 ujeżdżam obecnie TKC 80 z przodu i Motoz Adventure z tyłu. Szukam teraz czegoś o jeden krok bliżej w kierunku asfaltu jednak nie chcę rezygnować całkowicie z jazdy w OFFie dlatego zachowanie w terenie też bardzo ważne. Na oku mam GPS z Motoza, albo Pirelli STR Rally. Jakie macie doświadczenia na tych oponach w Afryce? Ewentualnie co byście polecili innego? Pozdro.
|
STR miałem na tyle do kompletu z TKC 80 na przedzie. Nie gryzie tak jak Motoz ale za to wyje o niebo mniej:)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |