![]() |
|
Poszerzenie stopki masz po hooooyu fest :) i bio :)
Graty. Niech budzi uśmiech. |
Sysiek300 - to jeszcze zmień w profilu, że już masz moto, bo (tfu, tfu) jeszcze zacznie się psuć ;) :D
|
Nie orientuje się w tym więc pytam.
W crf300l chce wyżej kierownicę dla swoich 190cm wzrostu. Można podwyższenie dać na 5cm wyżej jak już było sprawdzone i potwierdzone powyżej. A co daje zmiana kierownicy na Renthall i podwyższenia np 20mm, aby zmieścić się w kablach. Czym te kierownice się różnią oprócz grubości? Pewnie jakimś wygięciem, ale które jest dobre i dlaczego? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Najogólniej to do jazdy na stojąco najlepsza prosta kierownica (manetki prawie w jednej osi) Tu ważne w ustawieniu jest żeby jest żeby osie manetek był poziomo. Taki układ moim zdaniem najmniej obciąża nadgarstki.
Do jazdy na pupie nieco wygodniejsza kierownica z manetkami nieco odgiętymi do tyłu. To takie moje opinie. Ale pewnie wielu ma inne preferencje. Pozdr rr |
3 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ktoś z okolic Pacanowa dosiada 300L? Mailuje z Losterem co by dorobił szybę na wzór tej Bajaworx. Potrzebny mu motocykl na pomiary i zrobi. O wysyłkę samego plastiku od reflektora też już zapytałem i czekam na odpowiedź.
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Wymiana doświadczeń nt. kasku została przeniesiona TUTAJ
|
Faland mam ;) Jutro wrzucę fotkę i opiszę wrażenia.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |
|