![]() |
Cytat:
Bo ja słabo angielski, na prawdę:) z prostego tłumaczenia nie rozumiem:) To tak jak byś niemcowi tłumaczył polski kawał:mad: pozdr. |
No!Napiecie rosnie.Teraz bedziemy tlumaczyc,a potem wyjasniac :umowa:
|
Cytat:
Cytat:
"KTMy są lepsze od Afryk, zwłaszcza Adventure". Cos takiego mi wychodzi. |
aście sie pospinali o tego kata...
|
Dobrze że na picas'ie nie można dyskutować, tylko fotki:drif:
|
Prawda jest taka, ze KTM wydaje mi sie bardzo sexi. I super mi sie jezdzi i na 690 i na 990. Nic nie daje takiej radochy z jazdy jak KTM. Ale póki co nie dam sie przekonac, ze to odpowiedni bajk na wyprawy w interesujących mnie kierunkach. Uciesze sie jak nie bede mial racji. Ja traktuje motorek użytkowo, raczej jako niezawodne urządzenie, które zawiezie mnie tam dokąd chce niż dostarczyciela adrenaliny i wrażeń (pozytywnych i negatywnych).
|
Sambor,starzejesz sie :p
|
Jak swego czasu, dawno temu;) jeździłem WSK-ą 125-tką to super motorek był:o, on sie wcale nie psuł. No wiadomo trzeba było wozić jakiś zapas, kilka świec, klucz do świec, styki (platynki), cewke zapł... itp. w kieszeniach:) łapy zawsze jakieś brudne miałem, bo po drodze zawsze coś tzreba było poprawić:)
Do tej pory bym nim jeździł w berecie z antenką i petem w ustach jak gajowy Marucha?? A moze bardziej do tyłu. Na Maroko to wielbłady, zeżrą byle co i adrenaliny w nich mało, zawiozą gdzie trza spoko.... Na Kirgistan to wiadomo konie, po co tam motory wozić... W Afryce filtr paliwa wymienia sie może 3 minuty, w KTM-ie 3 godziny no i co z tego, jedno sie zapycha tak samo jak drugie. Polonez to taki dobry samochód był, potrafił go naprawić każdy mechanik/kowal w okolicy:) Pane, to se ne wrati:) |
Zbysiu cieszę się, że jesteś nowoczesny. Jeszcze se ajpada kup. Ja nikogo nie namawiam do zmiany motorka. I nie krytykuję dokonanych wyborów motocyklowych. Niech się każdy przesuwa czym chce i w tempie jakim chce. I niech się nie wpieprza w to czym i jak ja jeżdżę.
A filtra paliwa nie wymieniałem w Afryce nigdy (ale wożę ze sobą). |
Cytat:
To po co te cyt: Adventure starts where KTM ends klekały, klekały... ale peace jak chcesz ripostuj, ja już się nie odzywam:) do zobaczenai na Podlaskim:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |