![]() |
no poszła poszła ;)
m |
coś się dzieje w temacie?
|
taaak Dzieju - matijas na wypasione wakacje pojechał ;)
|
Hehe już wczoraj to chciałem powiedzieć ale ugryzłem się w język. Pewnie teraz leży na plaży , wygrzewa się na słońcu popija zimne piwko i ogląda roznegliżowane laseczki.
Heh ale się rozmarzyłem. |
taaa, ale powrót byłby baaaardzo bolesny....
|
Gdzie kupić podkładki pod kolektory (będą mi potrzebne przy montażu Venoma) ?
|
np. tutaj http://www.sklep.motorista.pl/szukaj/vin
|
cholery jedne!
w sumie zastanawiałem się przez chwilę czy nie pierdolnąć wszystkiego i nie wyjechać w bieszczady... albo w kanadyjskie ostępy niemal jak w 'Into the wild'... myślicie, że już schodzi mi skóra spalona słońcem Ryjwiery? ;) dupa! nie odzywam się no bo o czym pisać a roboty innej mam niemało. napisałem, że siano poszło do UK i to ostatnia wiadomość. od wczoraj wieczór mam wiadomość taką, że pieniądz już zaksięgowany i paka JEDZIE!!! zatem do końca tygodnia może być u mnie. jeśli nie to będzie pewnie w poniedziałek. w każdym razie - jak tylko będzie dojechana dam znać i niezwłocznie przystąpię do wysyłania paczek do odbiorców indywidułalnych. mówię wam - lęk przed linczem jest silniejszy niż pokusa. hehehehe ;) zdrowaś matjas p.s. jeśli macie jakiekolwiek pytania lub wątpliwości śmiało piszcie na adres firmowy: office@motooiler.pl , siłą rzeczy tam jestem częsciej niż tu i staram się nie pozostawiać pytań bez odpowiedzi. |
Cytat:
w trosce o twe zdrowie oczywiście :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |