![]() |
Witajcie wszystkie, "nowe" kobietki :)
|
heeelllooooo:))))
Hejka moje Kochane Lejdiski,
wkoncu sie na to forum udalo zarejestrowac i znalezc chwilke, aby cos napisac ;))) tak wiec pozno moze, ale dziekuje za przecudny wspolny wypadzik!!! i uklony dla wspanialej Organizatorki!!! kissssss Justi |
Witam wszystkie nowe Lejdisy :)
Justi szczególnie ciepło jako, że poznałyśmy się niedawno w przepięknych okolicznościach, o których wspomina w swoim poście :lc8::D Cieszę się, że zawitałaś w nasze progi - jak pewnie zdążyłaś się zorientować panie akceptowane są tu niezależnie od posiadanego bądź nieposiadanego sprzętu - byle duszę miały afrykańską ;):Thumbs_Up: p.s Ucek jest faktycznie wspaniałą Organizatorką!!! |
Ooooo! 6 Justi :D:D:D jak dobrze, że jesteś :blues::webers:
Cześć wszystkie nowe Lejdisy - rośniemy w siłę :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
ciocia Ucek, poproszę jakieś info o dzieciackiej sekcji. co to gdzie to i takie tam bardziej szczegóły.
|
Siemka Justi! :)
|
:) Cze Justi :)
|
Hejo
Witam wszystkie doświadczone Lejdis i doświadczonych Lejdisów:-).:bow:
Jestem nowa i to NOWA - przez duże N :), od jutra zaczynam kurs A i wszystkie upadki jeszcze przede mną ;). Ale zakochałam się w Africe i nic nie poradzę - muszę jeździć bo śni mi się po nocach :)!! Przyznam, że po cichu bardzo liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę, bo w tej chwili wiem, że nic nie wiem :). Pozdrawiam cieplutko!! Gosia |
Witaj :)
|
Cześć Gosiek :)
Africka super, ja troszkę jeźdzę na afri, choć upadki są zawsze moim elementem podróży :) ale jakoś daję radę, najbardziej lubię nią jeździć po dziurach :D czuję się najpewniej hehe My mamy nie obniżoną, więc sięgam stopami jak baletnica, ale ostanio już daję radę. Siedziałam już na obiżonej afri i jest ok :) życzę powodzenia na kurskie i egzaminie, ja naszczęśnie mam to już za sobą ufff :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |