![]() |
Dobra następny na golasa:-)
ps.nieźle poryci, mam nadzieje ,że cali i zdrowi dotrą do domu. |
Na golasa, ale nie na nogach tylko na rękach :D
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
pisałem o tym na swojej stronie,
teraz żeby zrobić coś naprawdę dramatycznego, pełnego grozy i niebezpieczeństwa to faktycznie trzeba by jechać motocyklem na golasa w najzimniejsze rejony świata ew. w drugą stronę najgorętsze rejony świata :P NEXT LEVEL wyczynów podróżniczych :) |
:Thumbs_Up:
Myślę, że gdyby nie tym podobni ludzie, wciąż mieszkalibyśmy w buszu i rzucali kamieniami do zajęcy. Dla niektórych może być to niezrozumiałe przez zbyt małą perspektywę z jaką się patrzy na wyczyny tych śmiałków. Postęp i jego skutki działają na każdą dziedzinę życia. Nie ma już wypraw w nieznane bo człowiek był wszędzie. Może teraz czas na zdobycie tego "wszędzie" na różne sposoby. CF |
Chyba są jeszcze takie miejsca.
Wyspa Sentinel. Nikt tam nie był ani motocyklem, ani z buta (no ok, moze był ale nie przetrwał :D). Jakby tam pojechać to można by zostać prawdziwym odkrywcą :) Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
szkoda ,że mu się nie udało dojechać do Ojmiakonu
|
Cytat:
|
Ogromny szacunek za zachowanie trzeźwej oceny i właściwe podejście do podejmowanego ryzyka! A pytającym wciąż >>po co<< dedykuję poniższe wystąpienie sprzed kilku lat. Nic nie straciło na swojej aktualności:
https://youtu.be/ktjMz7c3ke4 |
Ja pier...ole. Neo, ty też? Jako autor w.wym. PO CO wyjaśniam po raz kolejny: Pytanie "Po Co" dotyczyło wyrypy ERłanem z kuframi wielkości Mińska (taka lodówka z lat minionych) w świat po błocie, piachu itd, a nie wyprawy jako takiej.
Wszyscy na tym forum latają większymi lub mniejszymi endurakami i jakoś nie widzę bohatera który by w piach czy błoto jechał HD, a nie podejrzewam was przecież o brak fantazji. Tak więc proszę czytać ze zrozumieniem. |
Ja się zastanawiam, bo muszę czasem wyskoczyć do sławojki, jak jest rozwiązana sprawa toalety w takich warunkach.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |