Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afryka - zakończenie sezonu :) - pomysł (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=346)

ramires 05.09.2008 23:27

heh, kurde, listopad to juz troche zimno na zlot - chyba ze zrobi sie zimowy zlot w Afryce :D

smigacz 06.09.2008 00:52

Wojtek ale w Zatwarnicy to som luksusowe hotel.Gdzie ty za 22 złocisza chcesz nocować??.Poza tym to koniec świata .Z stamtąd to tylko na na Połoninę Wetlińską ale nawet jak na nasze dzielne Afri to se ne da.Poza tym drogą nad Sanem przez Hulskie to by trza z Leśnikami załatwić by nas tam zapuścili .Jednym słowem urzywając francuskiego -- marne szanse.:(

wojtek 06.09.2008 10:41

w Zatwarnicy regularnie nocujemy za 22zety,w tym osrodku jest czesc hotelowa i tzw schroniskowa ,a z tamtąd przejeżdzam właśnie wzdłuż Sanu na Rajskie,no jest tam zakaz ruchu ale jakoś nigdy nie miałem kłopotu,bardzo fajna,prześliczna przejażdzka wzdłuż Sanu i Otrytu,ja tą propozycję poddaje bardziej dla ekipy z naszych rejonów,bo racja,ze gnac z północy..ale jak ktoś chce...013 461 08 33 to tel.do tego ośrodka gdyby ktoś zapędził sie w te rejony i szukał taniego spania w spoko miejscu,ja śmigam w przyszłym tygodniu,i za 2 tyż ,może ktoś sie skusi:hello::kumbaya::zdrufko::chleje:
ps. z Zatwarnicy bliziutko do Mucznego(Wilcza Jama:chleje:)a z Mucznego do Bukowca(nie tego koło Wołkowyji),no i można przy powrocie odbić na Ustrzyki Górne i Duża Petla,i jest troche off i szosy z zaje widokami:drif:

smigacz 06.09.2008 19:45

Kiedy konkretnie walisz na Zatwarnice może i ja się skuszę z moją 2-go ładniejsza połową może razem pośmigamy po Bieszczadach (znam je dość dobrze nie tylko z siodła moto).

wasilczuk 06.09.2008 22:48

a konkretów dalej nie ma a morda świerzbi i wypić się chce V;)

wojtek 07.09.2008 12:45

Cytat:

Napisał smigacz (Post 22649)
Kiedy konkretnie walisz na Zatwarnice może i ja się skuszę z moją 2-go ładniejsza połową może razem pośmigamy po Bieszczadach (znam je dość dobrze nie tylko z siodła moto).

malina,ja z moim plecaczkiem wyjeżdżamy z Przemyśla w przyszły piątek ok. 16-17tej:),zapraszam zawsze będzie weselej,kto chce jechać niech da znać co prawda po sezonie,ale lepiej zarezerwować spanie

ramires 07.09.2008 13:15

1. To jest temat o Afryce a nie Bieszczadach
2. Jak chcecie cos organizowac to nie dywagacje tylko konkrety

Jak to wszystko czytam to mnie skreca, bo chce jechac na objazd Afryki teraz i ... zastanawiam sie, czy to wszystko ma sens, skoro po calej burzy nagle ... Bieszczady Wam w głowie

giziu 07.09.2008 14:54

Bieszczady były już 2 razy i tyle chyba wystarczy.

smigacz 07.09.2008 18:50

Jasne Wszyscy do Afryki na Afrykach i jest nasz cel ( z Wojtkiem spenetrujemy sami Góry) a na zlot przylecimy niech ktoś kto ma w miarę blisko pooggąda tę Afrykę.

ramires 07.09.2008 19:50

Śmigacz, wlasnie ja jade wyreczyc tych co maja najblizej .... :mur:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.