![]() |
Matjas już niemal 2 miesiące po moich urodzinach a ja do dzisiaj nie doczekałem się prezentu od ciebie:mur: . To skandal. :D Należą Ci się porządne bęcki.
A tak na poważnie to napisz czy rzeczywiście olejarki masz dostępne? Jak są, to od razu na priva wyślij mi dane do przelewu i sumę. No i napisz jeszcze jaki jest czas realizacji. |
No cóż ja sie nie doczekałem :Thumbs_Down:... Matjas możesz anulować moje zamówienie.
Ile można czekać .... Kupiłem sobie używkę Scota - może nie będzie lepszy ale będzie... pomyśl o tym.... |
Ja również niestety sie nie doczekalem,styczen juz dawno minąl,marzec chyba tez:vis:...wlasnie montuje urzadzonko od Palela...
|
Ja czekałem cierpliwie, nie całe 4 tyg i dziś mam. Problem może być taki, że Wasze konta e-mailowe nie przyjmują wiadomości od matjas-a, tak też było i u mnie , na szczęście podałem nr tel i resztę załatwiliśmy już w przy pomocy tego wynalazku .
Po nie dzieli montuję ;D Pozdrawiam. |
Cytat:
1- 25s 2- 40s |
A ja się przyznam bez bicia, że dostałem super zestawik od Matjasa. I to po nowym roku nawet było zamawiane i przyszło bez żadnych problemów. Wszystko działa tylko, że jak zostawię motor i przyjdę do niego za jakiś czas to plama jest pod tylną zębatką :confused: nie wiem jak to sie dzieje. Jedynym rozwiązaniem jest się nie zatrzymywać :at: :D
Szerokości :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie mogę usunąć dubla. nie mówiąc że nie wiem skąd się wziął :confused: |
Nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś ;p
Tak czy inaczej olej spływa do olejarki za sprawą prawa ciążenia. Nic nie pompuje/tłoczy oleju do dyszy. Elektrozawór tylko za sprawą sygnału elektrycznego otwiera zawór. Jeśli olej non stop leci nawet przy wyłączonym sterowniku oznacza to że albo masz otwarty zawór albo otwarty/uszkodzony albo coś z podłączeniem pokićkałeś. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |