![]() |
Kalesonki doszły. Dziękuję.
Leżą idealnie w kroku :) nie krępują. Spodziewam się po nich co najmniej tyle, co po koszulkach, a do wysokich oczekiwań Wasza firma mnie przyzwyczaiła :) |
Cytat:
ja jeszcze czekam:) |
Ja nie dostałem żadnej wiadomości jeszcze :).
|
Prosimy o cierpliwość. Konrad jest sam a roboty sporo.
|
Właśnie kurier dostarczył paczuche! Szybka przymiarka i koszulki pasują świetnie ! Dzięki wielkie :)
|
Wiadomości o zakończeniu i możliwości realizacji wysłałem w czwartek i resztę w piątek, więc proszę osoby zapisane na liście, aby sprawdziły wiadomości PW oraz mejle. Wiadomość e-mail mogła trafić w SPAM, bo zawiera adres..
Przepraszam polly, przesłałem raz jeszcze na wszelki wypadek. Jeśli ktoś nie otrzymał proszę o kontakt PW, mejlem kons@odziezrobocza.pl lub tel 609 633 699. Pozdrawiam i realizacja w toku ;) PS jedno pytanie jeszcze: Czy osoba zapisana jako "RYBA KARP" mogłaby dokładniej wpisać nicka lub skontaktować się ze mną? Cytat:
|
Rozumiem, że może się zdarzyć przeoczenie. Normalna rzecz, dlatego napisałem, że do mnie nie wpadło, skoro ludzie już odbierają paczki :).
|
Cytat:
Znacznie przyspieszylo by wplaty. |
Cytat:
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka |
Przesyłka dotarła. Córka zadowolona, będzie testować dokładniej bieliznę na treningach "końskich". Moje XL pasuje (177 wzrostu, 110 w klacie). Jest mniej obcisłe niż brueback w tym samym rozmiarze. Fajnie, że bielizna jest długa, można wygodnie wsadzić dół w spodnie bez obawy pokazywania "skarbonki' :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |