![]() |
No i pieknie!!! Własnie Gołabków mi brakowało na tej liście!!! Fajnie,ze będziecie!!!
|
Dajcie znać do kiedy trza się zadeklarować ostatecznie, bo swój udział coś czarno widzę..nie chcę robić sztucznego tłumu;)
|
Siema IVI podaję liczbę osób razem ze mną łącznie będzie 12 osób. Silny skład:) Kasa jest w drodze.
|
A na którą godzinę balu początek?
Tak żeby zdążyć na miescu kufajkę zaprasować i filcy dopastować? Nie mam chyba krawata, ale to lejce zawiążę :) |
Szwedzki słuszna uwaga :D
Bal rozpoczniemy o godzinie 19:00!!! Kufajka może być pomięta, ale niepastowane filcy to już raczej nie przejdą!!!! Ostateczną odpowiedź o swoim bycie lub niebycie na balu dać należy do 19 stycznia. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Uwaga
Mam pomysł dla jadących z Białegostoku. W związku z brakiem miejsc noclegowych i wizją konieczności samodzielnego powrotu do domu bez możliwości otrzeźwienia po niechybnie wspaniałej imprezie:dizzy: proponuje co następuje.:umowa: Wynająć autokar np. w KPK Byłby to Amerykański autobus szkolny (podobno ogrzewanie działa) Liczba miejsc -40 Koszt wynajęcia 900zł Zawiózłby na 19.00 powrót o 2.00 Jakby zebrało się przynajmniej 20 osób to by wyszło po 45zł na łebka Dajcie znać czy jesteście zainteresowani. Termin wynajęcia autobusu jeszcze aktualny. :friday: Koszt autokaru zmalał do 600zł (inny przewoźnik):o |
1 Załącznik(ów)
Halo Białostoczaki jak z tym PKS-em??? Bedzie czy nie bedzie?
Przyjezdnych ostrzegam przed takim widokiem, ponoć w Michałowie pojawiły się żubry :) |
Chętnych na bus party widać nie ma
|
Spokojnie info puszczone czekam na odzew :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |