![]() |
A ja z tego kranika wykorzystałem sito i wewnętrzną uszczelkę i w dalszym ciągu mam ori kranik.
|
mnie zalezalo na pozostawieniu zaworu podcisnieniowego bo 90% moich klientow nie uzywa zaworu w kraniku tj. gasi i zostawia otwarty
|
A mnie nauczyło żeby zawsze kranik zamykac- nastąpiła kompilacja zdarzeń i paliwo z podcieniowego kranika w GPZ wlało się do silnika i oliwa do wymiany w xr kupę lat później to samo tylko sprzęgło się spaliło po 20 kim. Tak że jak wyjeżdżam z domu na dłużej to zamykam wodę tak w Moto kranik zawsze
|
Dobrze jak jest taka pozycja - zamknięty...
W SR jest absurdalnie drogi podciśnieniowy kranik. Z pozycjami: otwarty, rezerwa, wolny spływ. Zamkniętego "trwale" - brak, i to jest ogromna wada, kolejna po cenie. |
ten od CBR ma: Off, Res, On. nie ma Priv czyli wolny przeplyw. w transalpie jest to samo: Off, Res, On bez Priv.
|
Yamahy mają takie kraniki, nigdzie indziej nie widziałem.
|
1 Załącznik(ów)
babki popaprackie wypełzły na słońce :O
|
Gdyby to były GSy to bym zasugerował Rammsteina - Dicke Titten :haha2:
|
No, wreszcie wiosna pełną gębą!
Choć w nocy z soboty na niedzielę mają wrócić ma Podkarpaciu mrozy i spore opady śniegu... Zimo, idź już sobie! |
1 Załącznik(ów)
wracajac do kranikow dziwnych i dziwniejszych to wlasnie bebesze Horneta 600 2006 gdzie kranik jest wylacznie podcisnieniowy. w ogole nie ma pokretla, wiec jak membrana padnie to sie bedzie lalo bez ograniczen. nie za madre to jest IMO :[
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |