Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Motokanapy (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=261)
-   -   Kanapy Zet Johny`ego - Motokanapy (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=10401)

Zet Johny 02.02.2025 10:52

Cytat:

Napisał Wasyl91 (Post 870822)
Przerobić sfatygowany oryginał poprawiając przy tym wygodę.

Poszedł priv do Ciebie ze szczegółami

Kupek 02.02.2025 16:20

Dżonu, napisałem ci na stronie firmowej, ale powtórzę tutaj na skróty. Nowa afra, podwyższenie co najmniej 4 cm dla mnie i pasażerki. Daj info kiedy i mniej więcej za ile.

Zet Johny 03.02.2025 09:05

Cytat:

Napisał Kupek (Post 871172)
Dżonu, napisałem ci na stronie firmowej, ale powtórzę tutaj na skróty. Nowa afra, podwyższenie co najmniej 4 cm dla mnie i pasażerki. Daj info kiedy i mniej więcej za ile.

Cześć. Strona motokanapy.pl niestety nie działa w stu procentach i ten formularz kontaktowy też nie. W środę idę na zabieg cieśni nadgarstka prawego a jak się to zagoi to na lewą rękę. Napisz do mnie na whats-app to Ci więcej konkretów napiszę

Babel 03.02.2025 10:35

Cytat:

Napisał Zet Johny (Post 871209)
. W środę idę na zabieg cieśni nadgarstka prawego a jak się to zagoi to na lewą rękę.

Jestem świeżo po takim zabiegu - jakbyś coś chciał wiedzieć wal na priv a i telefon do mnie masz jakby co
Info od lekarza pomiędzy zabiegami z reguły stosuje się termin pół roku ( też będę robił drugą) - jak jest dramat w drugiej ręce to czasami robią ale minimum 3 miesiące od pierwszej operacji

Kupek 04.02.2025 16:19

Cytat:

Napisał Zet Johny (Post 871209)
Cześć. Strona motokanapy.pl niestety nie działa w stu procentach i ten formularz kontaktowy też nie. W środę idę na zabieg cieśni nadgarstka prawego a jak się to zagoi to na lewą rękę. Napisz do mnie na whats-app to Ci więcej konkretów napiszę

To na razie nie zawracam gitary. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

rrolek 04.02.2025 19:46

Wiadomo, zdrowie najważniejsze.
Wyczekiwany od lata termin mojej na luty pewnie wyląduje w maju. Nic to, walcz.

Zet Johny 25.02.2025 19:32

Cytat:

Napisał Babel (Post 871218)
Jestem świeżo po takim zabiegu - jakbyś coś chciał wiedzieć wal na priv a i telefon do mnie masz jakby co
Info od lekarza pomiędzy zabiegami z reguły stosuje się termin pół roku ( też będę robił drugą) - jak jest dramat w drugiej ręce to czasami robią ale minimum 3 miesiące od pierwszej operacji

U mnie na badaniach przewodności elektrycznej wyszło że obie ręce są tak samo kiepskie i jak się okazało podczas zabiegu lekarz który systematycznie robi te zabiegi na głos narzekał że nie może przeciąć tego jakby mięśnia bo był bardzo twardy. Odgłosy podczas zabiegu jak się siłuje żeby to przeciął - bezcenne.
Lekarz się zgodził żeby od jednego zabiegu do drugiego był miesiąc.
Tak że 5 marca idę na lewą rękę.
Prawą masuję i smaruję specjalną maścią na blizny. Mam nadzieję e szybko wrócę do formy.

Zet Johny 25.02.2025 19:34

A z aktualności to już niebawem będzie zmiana loga Motokanap bo to już 11 lat jak obecne funkcjonuje.
Ciekawe czy się Wam spodoba?

Melon 25.02.2025 19:46

Się zobaczy i się oceni :)

Rafał Rs7 25.02.2025 20:19

Takie pytanko czy stelaż kanapy obniżonej i podwyższonej jest taki sam bo mam obniżoną a chciałbym standard lub podwyższoną.I nie wiem czy kupować podwyższoną czy obić tą obniżoną mam 185 cm wzrostu.Napiszę że na dużym GS-sie na oryginalnym siedzeniu było wygodnie.
ATAS 1100 21r

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.