![]() |
Cytat:
|
Dżonu, napisałem ci na stronie firmowej, ale powtórzę tutaj na skróty. Nowa afra, podwyższenie co najmniej 4 cm dla mnie i pasażerki. Daj info kiedy i mniej więcej za ile.
|
Cytat:
|
Cytat:
Info od lekarza pomiędzy zabiegami z reguły stosuje się termin pół roku ( też będę robił drugą) - jak jest dramat w drugiej ręce to czasami robią ale minimum 3 miesiące od pierwszej operacji |
Cytat:
|
Wiadomo, zdrowie najważniejsze.
Wyczekiwany od lata termin mojej na luty pewnie wyląduje w maju. Nic to, walcz. |
Cytat:
Lekarz się zgodził żeby od jednego zabiegu do drugiego był miesiąc. Tak że 5 marca idę na lewą rękę. Prawą masuję i smaruję specjalną maścią na blizny. Mam nadzieję e szybko wrócę do formy. |
A z aktualności to już niebawem będzie zmiana loga Motokanap bo to już 11 lat jak obecne funkcjonuje.
Ciekawe czy się Wam spodoba? |
Się zobaczy i się oceni :)
|
Takie pytanko czy stelaż kanapy obniżonej i podwyższonej jest taki sam bo mam obniżoną a chciałbym standard lub podwyższoną.I nie wiem czy kupować podwyższoną czy obić tą obniżoną mam 185 cm wzrostu.Napiszę że na dużym GS-sie na oryginalnym siedzeniu było wygodnie.
ATAS 1100 21r |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |