![]() |
Cytat:
|
pomyłka ;)
|
Jurek,ale to wygląda niebiańsko :)
|
1 Załącznik(ów)
bellagio mówicie? :D proszę :D
miałem V7 i nie ukrywam, że chciałbym więcej spróbować tego smaku. |
1 Załącznik(ów)
moim wielkim marzeniem byl kiedys - juz o tym nie raz wspominalem - V35TT, ktory stal na sprzedaz w pieknym stanie w jednym z popaprackich komisow pod koniec lat 90-tych. zakochany bylem po uszy w tym sprzecie i dzisiaj gdyby bylo cos tej koncepcji 'made in japan' ide jak w dym ( ostatecznie marzenia spelnilem poniekad kupujac XLV750R)
p.s. na szybkie przeglądniecie wpadł ten trzydziestoośmioletni młodzieniec przed wyjazdem do Albanii za kilka tygodni - stan wzorowy jak na VH-06 |
1 Załącznik(ów)
|
1 Załącznik(ów)
to jest w tym narodzie instynkt silniejszy niz wszystko inne razem wziete - kolezka dostal kilka tygodni temu 'szwajcara' w stanie absolutnego oryginalu i juz musial ostro nakabelkowac, naprzekaznikowac i naoczkowac na klemach. teraz to juz tylko gasnice ze soba wozic w kufrze :|
p.s. oczywiscie moja ulubiona płócienna taśma klejaca jest tam gdzie byc powinna |
Fanatyk makaronu jakiś!!!
|
Kurde jak ja się zawsze śliniłem do V11 sport albo centauro.
Piękne motocykle. Niestety wszyscy odradzali MG nawet tu na forum. I zrobili to skutecznie. |
1 Załącznik(ów)
porozdzieralem dzisiaj troche VT750 z 2002 roku, co to mozna z nich walki zdawcze wkladac do XRV i na moje przy odrobinie sprytu jest zupelnie realne przerzucenie calego pieca w rame RD04-RD07. roznic troche jest, ale nie takie, ktore sa nie do przeskoczenia. uklad zaplonowy jest zupelnie inny tzn. taki jak w RD03 i Transalpach - po prawej na halotronach a nie po lewej na cewkach, wiec moduly absolutnie nie beda zamienne. gazniki z RD04 bez TPS jednak. detale takie jak brak okienek inspekcyjnych do regulacji zaworow - trzeba zrzucac do tego cale dekle. pompa wody, filtr oleju, zebatka zdawcza, mocowanie silnika - wszystko to samo. jutro ciag dalszy darcia, bo zasadniczo sprzet ma isc w drobny mak - nie jezdzil przez kilka lat i nie ma do niego zadnej historii serwisowej.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |