![]() |
Taka ciekawostka: U nas na zakładzie borykamy się z notorycznie padającymi pompkami w pompkach sprzęgła w defenderach. Od założenia mija z tydzień i zaczynają ciec, a płyn zaczyna mieć kolor szarej mazi jak ze zdjęcia powyżej. Na śmietnik polecialo już kilkadziesiąt pompek. Czy tu płyn, czy gumki nikomu z tych decyzyjnych nie chce się dociekać. Taka betonoza.
|
Może gładź cylindra siłownika jest niedopracowana ? Ja przy regeneracji poleruję powierzchnię (najczęściej aluminiową). Materiał manszet też może być gówniany.
Płyn w układzie wysprzęglania przepracowuje się dużo szybciej niż w hamulcowym ze względu na wysoką temperaturę. |
1 Załącznik(ów)
paczcie jak Fuczak nisko upad - zdjęcie niemal 'rozwodowe' z forumem po 17 latach. dostane bana na miesiac za sabotaż? :D
|
1 Załącznik(ów)
Spokojnie, bana nie dostaniesz...
ja się w sobotę harusem upokorzyłem... Załącznik 141719 :lol8::lol8::lol8: |
To Moto Guzzi ? Dobre to ? Cholera chyba się starzeje bo zaczynają mi się podobać motocykle w klasycznym stylu właśnie Moto Guzzi i Triumpha ( niekoniecznie starocie, mogą być kilkuletnie, ale w klasycznym stylu).
|
Cytat:
|
Cytat:
Mega dobrze mi się tym jeździ chociaż niby cruisery to nie moja bajka. Byłem nim w Białej ostatnio na zlocie... Fajny sprzęt, kasa poszła na coś innego bo był plan odkupienia tego moto... ale kto wie, właściciel tyle jeździ, że za 5 lat będzie mieć pewnie z 15kkm nalotu (teraz ma 13kkm)... |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
gutki-glutki trzeba kochac mimo wszystko, Triumpha jestem wielkim fanem - stylu, jazdy i jakosci.
p.s. grzechy bluznierstwa odkupie od jutra pracujac z tym piekielnikiem :D |
Gdzieś czytałem, że motoguzzi to marka motocykli najczęściej wybierana przez gejów... Sam ostatnio się zastanawiałem nad Griso.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |