![]() |
Cali i zdrowi w domciu STOP.:Thumbs_Up: Impra zajefajna STOP. :dizzy: Dzieki organizatorom i wszystkim za milą atmosferę i zabawę STOP.:):Thumbs_Up:
|
dojechalim i my z Pastorem. dzięki za świetną zabawę! było super a zbiorcze zamówienia na zapiekanki o 1szej w nocy będą mi się śniły dłuuugo ;)
zdrowia matjas |
Czy ja dobrze rozumiem? zlot już się skończył?
|
Azja&Bajrasz się meldują. Dziękujemy wszystkim!:)
|
Nasz peleton tez dotarł bezproblemowo. Nie mam słów dla profesjonalizmu organizatorów o opanowaniu tego bajzlu:) Było super elegancko!!! Ogromnie dziekuję. Bardzo sie cieszę, ze moglem poznać osoby, ktore znalem wylacznie z awatara. No i ten hełm vikinga:) - otwierał wszystkie drzwi... tfu...! - butelki.
|
Lena & Wojtekm72 grzeją w wannie stare kości...warto było zmarznąć, coby Was Kochani zobaczyć i wyściskać. Ropuchowi, Mirkowi i wszystkim "Czerwonym Czapeczkom" dziękujemy pięknie za trud włożony w organizację mega-logistyczną-nie do ogarnięcia dla blondynki:).Ci, którzy nie dotarli niech żałują i nie popełnią tego błędu przy rozpoczęciu sezonu...już niebawem:D.Do zobaczenia!
|
Cytat:
|
Tandem Afrykowo gumowozowy czyli Hubert i Ela dotarł do domu :D
Dzięki za super imprezę :) |
RUMPEL,ADRJAN,YONEK,MAHER szczęśliwie dotarli,wielkie dzięki za super imprezką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
I ja w domku:) Dzięki wielkie organizatorom i wszystkim uczestnikom. To wy tworzycie ten klimat nie do ...... szacun, szacun, szacun
|
orzeł w składzie: Cleo, Mati, Rasta, Seven, Arti i Hans - wylądował.
dla organizatorów - respect & szacun |
My z żoną też dotarliśmy bez problemu. Impreza była zajebiaszcza! Najlepszy był występ Chinola na perkusji :haha2:
|
Cytat:
|
Bardzo bardzo bardzo wielkie dzieki organizatorom! Nie do pojecia jak im sie udalo upilnowac cala nasza bande i jeszcze przy tym usmiechac sie w niedziele rano :bow:
Pozdrowienia dla wszystkich afrykancow, ktorych wreszcie dane mi bylo poznac w realu :Thumbs_Up: Wojtek, Lena, Kici i Ola, szczegolne dzieki za pomoc w ochrzczeniu mojej autostradowej :at: prawdziwym polskim blotem... no dobra, blotkiem :haha2: Do zobaczenia :at: |
Felkowski jak nie kopał dziury to zabierał wszystkim motory !!!!!!
http://i52.tinypic.com/110w5ua.jpg Pindor szczekał na Gizia !!!! http://i53.tinypic.com/15d5d06.jpg Generalnie bardzo zacne party http://i54.tinypic.com/ff1flu.jpg |
kilka fotosów na szybko: http://picasaweb.google.pl/Ropuch197...zenieSezonuAT#
W najbliższy week podjadę do ośrodka po zguby...damy znać co się znalazło; zostało kilkanaście koszulek które będziemy sprzedawać po 20zeta+koszt przesyłki, a kwotę będziecie smarować do Felkowskiego na Iziego - o tym później :) Nie dziękować tyle bo w piórka obrosną i na laurach usiądą - Najgorsza impreza na jakiej byłem - Leśmian nieźle mi w głowie namieszał :) Chinol - perkusja była w pizdeczkę :) Nie mam zdjęć z koncertu, może uda się Wam też powklejać filmy; głos odzyskam w najbliższą środę równolegle z odkażeniem organizmu - w sobotę wywieźli 5 pikapów butelek/nie miałem odwagi zapytać ile wywieźli dzisiaj :) |
dzięki za super imprezę :D :Thumbs_Up:, już dawno tyle nie wypiłam:p
|
zamienie grube :at: na chude ... dzięki za fajną zabawę :dizzy:
|
super klimaty , mogłem poznac wiele zacnych osób , ropuch wydał mi sie wychudzony - pewnie przezywał sprawy organizacyjne
|
dzięki wielkie za wspaniałą imprę.
|
kurna, nie byłem, nie miałem możliwości, chociaż chciałem :-(
Impreza patrząc na zdjęcia chyba się udała. a czy filmik z występu Chinola będzie? |
Było super! Dzięki :)
|
Cytat:
|
Oj dobrze było, dobrze... Organizacja super, a towarzystwo jak zawsze:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:. Wielkie dzienx Ropuchowi i Organizatorom za kawał solidnej roboty, a wszystkim za imprezki - tu muszę szczególnie schylić czoła przed Lejdiskami, z którymi dane mi się było bawić:bow:, jesteście bueno!
No i szacun dla Podosa - Jasiek Travolta to przy Tobie mały pikuś, eeech te kocie ruchy na parkiecie;). To teraz do wiosny:D |
12 Załącznik(ów)
Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle.
Załącznik 15191 Loża szyderców robiła to co, powinna była robić Załącznik 15192 Chociaż byli i tacy co swym zaangażowaniem przekraczali wszelkie dopuszczalne granice Załącznik 15193 Szczury pierwsze opuszczają tonący statek Załącznik 15194 Podczas gdy kapitan nadal wznosi modły Załącznik 15195 Ten tutaj wyraźnie coś chce. Chyba w dziub. Załącznik 15196 Mamy piąteczkę Załącznik 15197 Czym ja to objechałem. Czyżby były jakieś straty? Załącznik 15198 Jak się bawicie ? Dupa, dupa, dupa. Załącznik 15199 Czy jest tam fajnie? Te faje mnie zamkneli... Załącznik 15200 Na basie; poseł Palikott Załącznik 15202 Tutaj, to już nawet napisać nic się nie da |
IMPREZKA BYŁA SUPER UKŁONY ZA ORGANIZACJE.
:at: |
Cytat:
|
Podos na tamtym zdjęciu śmieje się najszczerzej :) wiem dlaczego, zobaczcie jego identyfikator :), dziad ma jeszcze jedna kiełbasę w zanadrzu,
jest łep z niego :P Johen, cicho bo się dowiedzą i będę miał w ryj :P |
Z wieloma jeszcze czarnuchami nie zamienilem słowa - ale mysle ze kiedys nadarzy sie okazja by to nadrobić.
Gitara! |
Rozumiem, że zdjęcia mnie jak jadę nie ma...?
|
Co tu dużo dużo mówić - było cudnie. Po raz kolejny zobaczyć te pięknie uśmiechnięte znajome gęby i poczuć tą fenomenalną atmosferę - bezcenne. Wielkie podziękowania dla organizatorów i oby do następnego.
Cytat:
|
:)
8 Załącznik(ów)
Bardzo dzięki!!!! Zostałem rozdziewiczony ~ pierwszy i NIE ostatni zlot Afrykańczyków :) Bardzo pozytywna atmosfera i ludzie :) Roberto RZądzisz ! Organizatorzy SUPER , Afrykańska trzoda jest cool :) po takich spotkaniach wraca wiara w człowieka ...w ludzi :)
Swoją drogą powrót offem Niezapomniany :P w składzie RAMBO, GRU i JA skończyliśmy na środku wielkiego podtopionego pola krzewów, traw i TRAW zakopani po wahacze, szukaliśmy drogi wyjścia ... Obecnie już z domu wyczyszczony karczerem cały i szczęśliwy ... Pozdrawiam i wielkie dzięki za wspaniale spędzony czas |
....
Takie tam...chmmm
|
Cytat:
|
Dzięki za zajebisty zlot, tszodę i najebkę. Wrzućcie filmik z offa - ten wyświetlany w sobotę na prześcieradle:D
|
Ludzie zastanówcie się co Wy piszecie, jaki zlot, jaka zabawa, jaka zajebioza?
Totalna nuda i najgorsza organizacja imprezy :) Onanizatorzy totalnie się nie sprawdzili, wódki było za mało...OFF był za krótki...za łatwy...pogoda nie dopisała....w sobotę totalne nudy. Prawdę mówiąc powinniśmy podziękować wyłącznie PINDOROWI, który jak zwykle rozgrzewał nas ( Pindorku, masz u mnie puszeczkę Paprykarzu Szczecińskiego). No i zlot był za blisko...dla mnie 600km to pikuś, następny proszę zorganizować trochę dalej |
Jak zwykle odjazdowo i głowa boli :dizzy: . Organizatorzy profesjonaliści i mega mega zajebiści...
Wielkie dzięki :) |
wielkie dzieki dla organizatorów za zajebiscie zajebistą imprezę!
|
Dzięki za imprezkę! Miło było Was wszystkich poznać!
A teraz mam przedłużony urlop, bo po afrykańskich chłodach przyszła do mnie afrykańska choroba... Więc Wy siedźcie w pracy, a ja będę dalej leżała w łóżku :) |
|
Doping THE BEST OFF :)
|
:D:haha2: film powinien trafić do TOP 10 :hehehe:
Zakończenie jak zwykle To już jest nudne Zawsze fajna zabawa Zacne towarzystwo Jesteście monotonni :rules: Gratulacje dla organizatorów za ogarnięcie takiego dużego stada :Thumbs_Up: |
:at::D:D:D:D:D:D:Thumbs_Up: takiego dopingu dawno nie słyszałem
|
MEGA gorąca prośba od Jurka-właściciela ośrodka o zwrot kluczy do TOM64 i Dr. Spławika (pokoje 62 i 63) + Felkowskiego (już rozmawialiśmy) w pawilonach oraz do Beddie/Waldek M/i SiejkoXRV domek nr 108 - klucze zapakujcie i wyślijcie na ośrodek kolonijny w Białej, bo w najbliższy week Jurek ma kolejną imprę a lokale zamknięte (nie ma zapasu) i wypadają mu z obiegu !!!!!
Jurek nr. 508 373 036 |
Znowu poplułem monitor.......:haha2:
|
Mam nadzieje, że nie dostanę od organizatorów za wtracanie sie w nie swoje sprawy. Tu ja mam układy z moderatorem to Ogłaszam co następuje;
Kolega Pindor za werbalny oraz pozawerbalny (zwłaszcza za pozawerbalny) i nieprzeciętnieponadprzeciętny doping zostaje oficjalnie wyróżniony w raporcie dziennym moderatora. Co niniejszym czynię. |
Było super, dochodzę jeszcze do siebie. Dzięki onanizatorom i całej bandzie czody :Thumbs_Up::Thumbs_Up: :D:D:D
PS: po powrocie dolałem 500ml hipolu do silnika i spokój. |
Pindor Miazga:haha2:
|
Kto zjadł moją kiełbasę ?
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |