![]() |
Cytat:
Na mnie robi wrażenie :bow: |
Cytat:
|
Varahannes znany gość, nawet u nas.. Na wiadrze zrobił ponad 660 000 km..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
600k na wiadrze, 300k na afrze... on bywa czasem w domu ? :)
|
Cytat:
Jak widać, jest trochę inaczej...Chciałbym mieć takiego bubla:) |
Cytat:
|
Bo to jest wątek dla frustratów. Mamy trzy przypadki:
A) nie mam afry B) mam afre RD0x C) kupiłem KTM :P Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
czekaj... wątki pomyliłem. myślałem że to wątek o bublu :P
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Można prosić jakiś namiar na „Zet’a” chodzi o podwyższenie seryjnej kanapy. Mam 190cm i odczuwam kolana przy dłuższej podróży. Pozdrawiam
|
|
Od 30.000 bez zmian :)
|
Wlewasz we mnie optymizm bo chcę trzymać swoją królową 10 lat. 👍
|
Koresponduje mi to z tytułem wątku :D:D:D
|
CRF obroni się sama, nie potrzeba znanego restauratora ani filmów z lokowaniem produktu o pasji motocyklowej.
CRF nie jest najlepsza w każdej dziedzinie ale jako jedyny znany mi motocykl jest b.dobra we wszystkich dziedzinach i nie ma drugiego tak uniwersalnego motocykla. |
Takie trafiłem w necie. Jest nieźle.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...19c9f61657.jpg
|
Cytat:
http://www.varahannes.at/afrika%20twin.htm |
Czyli mamy potwierdzenie, że to nie jednostkowy przypadek. :)
|
KTM wcale nie działa 0-1kowo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Duże psujo sie dużo :)
Oczywiście nie Ciebie :) |
Nie wiem gdzie napisać więc napiszę tu. Kolega zastanawia się nad sprzedażą CRF 1000 z 2016 r wersja w kolorze czarnym matowym. Znam to moto bo latamy razem od 2 lat ale nie jestem przekonany do tego modelu, parę razy zamienialiśmy się w trasie i mi nie podeszła ale do brzegu. Ile teraz można zapłacić za taki motocykl żeby cena była w miarę atrakcyjna i jeżeli mi nie podejdzie CRF to żeby to sprzedać za pół roku i nie stracić. Czy te afry w miarę się sprzedają przy cenie ok 40 tyś? Za podobne pieniądze można kupić nowe moto np v stroma czy prawie T7. Przebieg 35 tyś km.
|
Poniżej 40 b.ciężko kupić crf1000 sam szukałem dla siebie i dołożyłem jednak do 1100.
Afra trzyma cenę nie bez powodu. |
jedyne czego CRF nie lubi to kolizji i przy zakupie trzeba na takie importowane egzemplarze bardzo uważać, motocykle jak Twojego kolegi gdzie jest znana i pewna historia są w cenie. Przebieg to ostatnia rzecz w jakiej należy szukać problemów i piszę to z autopsji.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
No poza tym że już ori aku zaczyna kuleć, ale moto stoi w nieogrzewanym blaszaku także dostaje trochę mocniej po tyłku. Generalnie nie widzę dla siebie innej alternatywy- nic innego z segmentu adv nie podobuje mnie się. a do tego szarpnąłem się na babuszke |
No dobra. Przekonaliście mnie. Kupiłem CRF 1000. Zobaczymy czy po jakimś czasie przekonam się do tego moto. Do tej pory najlepiej jeździło mi się na Tigerze 800 ale dam jej szansę. Jak mi nie podejdzie to najwyżej zamienię na coś innego A narazie idę opijać. Wracałem nią w nocy przy -7C więc.fajnie było
|
Cytat:
|
Cytat:
To ja już zapytam grzecznie, co po Crf 1000? Zdrówka |
Mirek nie bój żaby, zakup nie był spowodowany wpisami na forum tylko chęcią osobistego i organoleptycznego potwierdzenia rzekomej zajebistości tego motocykla i tym że dobry kolega akurat sprzedawał. Jest afra, jest transalp - pojeździ się podoświadcza i jeden z nich zostanie. Gdybym przy zakupie kierował się wpisami na forum to wiesz ostatnio czytałem że czołgi są zajebiste a jednak jeszcze nie mam he he. Wersja manual.
|
To jest ostatni motocykl nieprzeładowany elektroniką. No może jeszcze mój ATAS, który ma jak na razie dożywocie u mnie:)
|
Cytat:
|
|
Mdxmd, nic złego oprócz tego, że im jej więcej tym więcej jej może się zjebać;) Wiem co mówię bo pracuję w firmie gdzie robi się między innymi komputery dla znanych marek samochodowych;) Poza tym wszystko Ok;)
|
Cytat:
Ale wracając do tematu, bardziej zaawansowana elektronika to także linia zasilająca odbiorniki a przełączniki dostępne do użytku kierowcy służą tylko do informowania sterownika co chcemy, więc upraszcza się mocno cała instalacja elektryczna bo nie ma potrzeby prowadzenia obwodów przez przełączniki. Łatwiej można to wszystko zabezpieczyć i dużo łatwiej diagnozować także zalety są... |
Cytat:
|
Cytat:
Jak już się znudzi to daj znać :) |
Ładna ładna , jak to Africa, w sumie nie ma brzydkich. ;)
Zazdroszczę |
Dziś polatałem dłużej i trochę po śniegu. Nawet niegłupie to moto.
https://images90.fotosik.pl/558/4d50cc66498bee78.jpg A wydech mam zajebisty. Muzyka dla uszu! |
I niby miałeś przyczepność na tej kostce?
|
1 Załącznik(ów)
Jedni gadu gadu, inni gazu gazu…
|
I to gazu gazu bez szczania bo gaciach skoro srednie spalanie 15/100 :)
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
takie 15 to wystarczy po odpaleniu na zimno pocisnąć parę razy na biegach po zostawieniu moto na luzie przez parę minut i jest.
do posiadaczy - jak trzebaby jechać, żeby taka cyfra padła :D |
Facet napisał tylko że podjechał 200m po resecie żeby zrobić tą fotkę. Na dłuższym dystansie wynik raczej nie do powtórzenia.
|
No to by się zgadzało. Już myślałem ze następny ghost rider.
|
W ile czasu (miesięcy, lat) taki przebieg???
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |