![]() |
"Symboliczne" zakończenie sezonu było b fajne, wieczorki taneczno-tańcowe no i polaków wieczorne rozmowy były - super.
Mam ogromną prośbę o przepis na słoninkę z lubczykiem na prv albo tu no cokolwiek...:) Bardzo mi jej brak:) Będę b wdzięczny Gospodyni co to tą słonineczkę przygotowała :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm, w niedzielę rano był bardzo nieswój, na śniadanie przyszedł w rajtkach i skarżył się, że ma ból i pieczenie...
|
.... a masło z talerzyka zabrał i gdzieś z nim szybko się oddalił ;)
|
Oraz nucił romantyczne ballady;)
P.S. Dzięki Podlasiaki:) |
Miłego oglądania.
|
Fajne foty:)
Teraz jak oglądam to taki replay tej imprezy:D Z przyjemnością obejrzę jeszcze nie raz:) pozdr. |
1 Załącznik(ów)
Mucha - nie czuj się taki wyjątkowy. Ja byłem pierwszy ;)
|
Zajebiste foty... Zajebista impreza...następnym razem muszę więcej pamiętać!
|
1 Załącznik(ów)
Wasil - ta fota jest najlepsza ze wszystkich (a mój stan w trakcie robienia zdjęć. widać na jednym z ostatnich ;) ) :
|
Piwo z ogórkiem.... o ja pier.... :D
|
krótki film z fragmentami traski
http://www.youtube.com/watch?v=n3vLwOb__gs przy okazji dzięki za towarzystwo i wspólne kilometry |
Cytat:
|
Cytat:
Pzdr i także dzięki za wspólne km M. |
Witajcie.
Jeżeli ktoś wpłacił kasę a nie dojechał albo wpłacił za całość a był krócej to proszę śmiało do mnie na priva. Będę odsyłał. |
A jak ktos np. nie pamięta jednego dnia to też oddajesz? :D
|
a czy jest możliwe przesłanie nieodebranych koszulek?
|
z koszulkami do jendrusa na priv pisać.
Lepi- dobre pytanie. o tym nie pomyśleliśmy. |
Jakaś zbiorowa niepamięć??? hm to zastanawiające...ja akurat pamiętam :D:D:D
|
Cytat:
|
W rzeczy samej....czegoś nie piłam ? albo nie jadłam?...najwyraźniej coś mnie ominęło....:(
|
Всім дякую за добре проведений час :Thumbs_Up: :)
Wszystkim dziękuję za dobrze przeprowadzony czas Do nowych spotkanie :kumbaya: |
Bardzo dziękuję Organizatorom było naprawde super !!!!
A tu kilka zdjęć :) https://picasaweb.google.com/1108166...KWZg_HxsOLYnAE P.S. Jeśli ktoś chce przeżyć prawdziwe przygody(jechać gdzieś tam, nie wiadomo gdzie).... W takim przypadku zaleca odnieść się do Rambo, on jest poprostu najlepszym pilotem wycieczki ;) :) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie udało mi sie załapac na marynowaną słoninke, cebulę i podlaską samogonke:Sarcastic: Czuję się bardzo zawiedziony... Utraciłem bezpowrotnie walory smakowe i efekty specjalne wywołane w/w specyfikami:drif: Zanim wystąpie na drogę sądową u Sołtysa w Wasilkowie, proponuję ugodę;) Podwojoną dawkę w/w specjałów na następnym Podlaskim, ale znając juz wcześniej finał spozycia w/w odpadnie mi z życia całe dwa dni. Czy wtedy ja bedę na Podlaskim, czy nie?? To znaczy że bedę, ale nie płacę:umowa:?? ps. zostaw kasę, może uskłada się po paru rajdach na Dżema??:D Dwaj bracia akordeoniści zagrają na rozgrzewkę:) pozdr. |
15 Załącznik(ów)
Jeszcze parę obrazkowych imprezji ze zlotu, dla odmiany nie z imprez;)
|
Jochen, piękne wyszły te fotki :-) Pajęczyna jest super!!
|
fajne fotki...ale nr 3 to zdaje się zamek w Czersku k/Góry Kalwarii....czyż nie?
pzdr |
A ostatnie dwie fotki to Krzyżtopór
|
Się wszystko zgadza, Czersk i Krzyżtopór to była nasza dojazdówka do i z, gratuluję czujnego oka :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Azja specjalnie dla Ciebie Sławek miałes to zaspiewac!!! ps. Dobra nauczyłem sie juz wklejac trza było wrócic do podstaw sorki za zamieszanie. |
No to i ja coś wrzucę, co by można było powspominać :D
https://picasaweb.google.com/Covax19...ski2325092011# A przy okazji wielkie dzięki wszystkim, którzy byli, którzy stworzyli zajefajna atmosferę i się nie złościli na nas w registracji jak mówilismy: sory, ale lepszych domków nie ma ;). Szczególne podziękowania Lepiemu za szpagat od snopowiązałki- uratowałeś nas :D |
Ooo w końcu jedna fota z podrzucania Lejdiski :D
|
Ivi, baardzo fajne foty, masz dziewczyno talent do opisywania zdjęć - uśmiałam się :D
|
iwona Twoje jak zwykle pierwyj sort :Thumbs_Up:
|
28 Załącznik(ów)
przepraszam ze w takiej formie komputer jest mi obcy
|
Pozdrowienia z Ukrainy! Dziękuję polskich przyjaciół za gorące przyjęcie i niezapomnianych wrażeń!:Thumbs_Up::beer2: Do zobaczenia na drodze.:at:
|
kilka scen z dojazdówki na miejsce
|
no piknie Sławek
założyłeś oring do kamerki?? |
nie.... nie wiem czy ma tam być . Rozmawiałem z panami ze sklepu , obiecali że zerkną na całość... może pomogą .
Jeśli to jest wadą tej kamerki to lipa :) p.s za jakość sorki , zrobiłem na najgorszej możliwej |
te kamerki zaczynaja mnie sie podobac !
Oczywiscie zamiesciłes tylko fragment kiedy wyprzedzasz wszystkich 130 na szutrach a to jak jade na zmiane na tylnym i przednim kole poszedł w pizdziet. Zawsze jest tylko jak cos obrzygam albo sie przewróce! mam to w dupie sam zostane rezyserem kina akcji! podkład muzyczny hmm tego sie po Tobie nie spodziewałem . Ty Sławku taki troche romantyk jak ja jestes!!!!! |
Jak ja lubie te filmy o miłości.....
|
Tak wspominacie i wspominacie.
Kiedy symboliczne rozpoczęcie :D |
Cytat:
:Thumbs_Up: |
działo się :)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Dv4drvlIHPA film kolegi ,,hanibala1970,, z naszej pojeżdżawki
|
Może ktoś posiada super wiedzę muzyczną i poda nazwę pierwszego utworu z filmiku (link powyżej).
|
the outsider
lack of afro |
Super, dzięki wielkie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |