![]() |
sie wlasnie zastanawiam :)
jak bedzie takas pogoda to chyba grandem podskocze , jak lepiej to wrongiem :D najchetniej to bigosem jednak :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja trzymam kciuki za listonosza, że nie wymięknie i mi przyniesie regulator. Bo inaczej dupa zbita:(
|
Wg najnowszych prognoz zapowiadaj± gwałtown± zmianę pogody i ma byc klara jak w Maroku i +35 w cieniu.http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
|
no , fajnie jest , nawet nie padalo . ja wrocilem do domu ale zamierzam z rana sie stawic bigosem znow :D
|
dobra,dobra :mur:foty już widziałem:drif: u Kulki na pikasie
fajnie Mieli¶cie Szparag na jakim¶ XTeku latał? |
:Dqwa , latalismy, ze nawet czasu na fotki nie bylo :D
a kolegi poczemu nie było? :( qwa nawet ofiare smiertelnom mnielismy :dizzy::vis: szczeniaka przywalilo drzewo :Sarcastic: ale generalnie bylo :rules: no i szacun dla kolegi z serwisu yamaha za traske jaka nam przyrz±dził:at::dizzy::bow: chce jesZcze i na pewno z markiem sie spikne jeszcze nie raz i bedzie duzo grubiej jak mnie juz poinformowal marek :D |
xt'kow bylo kilka , 350 , 660 i chyba cos jeszcze
|
Założenia programowe zrealizowano:
1. Najebka w 200% (nie wiedziałem, że można tyle wypić :dizzy:) 2. Trzoda w 100% (największa w moim namiocie :o) 3. Dzida w 50% ( oczewi¶cie nie pije tutaj do ładniejszej płci jeżdż±cej na turkusowym bemwju w skunksowym ubranku :D:D:D) Było mega i dzięki dla wszystkich za pozytywne klimaty. :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |